Fejér Ilona levele Dóka Istvánnénak

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Fejér Ilona

Feladás dátuma: 2010-06-25 16:13
 
Szia Marcsika!
Ilyen nincs a világon!! Most tudtam meg, hogy Te is a Bagiba jártál. Megnéztem a honlapot, és mit látok, Te mosolyogsz róla. Nem tudtam, hogy ilyen profi informatikus vagy!!
Nagyon szépen köszönöm  a szép sorokat, amit rólam írtál!! Mikor tudtad meg, hogy iskolatársak voltunk?
Hogy vagytok? Hogy telnek napjaitok?
 
Puszi Ili.
(aki már nem Grétsné, hanem újra Fejér Ilona)
 
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2010-06-25 17:51
 
Szervusz Icukám!
Nagy örömmel olvastam leveled. Én nem tudtalak Téged elérni, hogy megszólítsalak a Bagis honlap megtekintésére, de látom, mégis sikerült  "találkoznunk". Ez az internet valóban remek dolog.
Úgy emlékszem, annak idején, mikor a munkahelyen személyi anyagodat megtekintettem, megjegyeztem, hogy Te is bagis diák voltál, de aztán talán többet nem tettem. Valószínűleg nem volt akkor annyi időnk, hogy beszéljünk erről. A középiskolás emlékek felkutatása különben is későbbi évekhez kapcsolódik, mikor már az ember "néhány év" után szívesen tekint vissza az ifjúságra, s ehhez most segítséget kaptunk az interneten keresztül.

2007 –ben ismertem meg a bagi honlapot, Király Csaba az iskola egyik volt tanára által megnyitott weblapot. Mikor Lukács Róbertné Miszlai Margittal, osztálytársaddal megismerkedtem, akkor fedeztem fel, hogy Te vagy az, aki Margitka barátnője voltál, - a „sport szerelmesei”, majd mindketten testnevelő tanárok lettetek – akivel a Dunaújvárosi Rudas Középiskolában munkatársak voltunk.

1990-ben volt a Bagi Baráti Kör megalakulása. Én is kaptam akkoriban levelet, de sajnos akkor nem tudtam  jelentkezni. Te kaptál levelet? Voltál a találkozón? Később Kökény Sándorné 2004-ben kiadta a pesterzsébeti leánygimnázium - Bagi Ilona Gimnázium emlékkönyvét, amely a gimnáziumi éveket dolgozta fel. Ebből a könyvből merítettünk néhány szép írást, fontos dokumentumot a bagis látogatók részére, akik netán ezt a könyvet nem olvashatták. Sok olyan megható történet, visszaemlékezés van benne, amely engem folyamatosan könnyekre fakasztott, amikor gépeltem be az írásokat. Te mit tudsz erről? Igaz, elfelejtettem, egy válaszlevelet olvastam az Emlékkönyvben Tőled.

Ha ráérsz, - megkérlek, hogy esetleg néhány bagis emléket állíts össze, hogy beépítsük valamelyik menüpont alá.
Ha voltatok osztálytalálkozón és onnan is van fényképed, jó lenne azt is bemutatni. Ha megtekinted az Akkor és most_Régen és ma menüpont tartalmát, akkor az oda illő fotóidat is szívesen felhelyezném.
Soraidból "kiolvastam", kihallottam régi kedves hangodat. Nagyon köszönöm, hogy megkerestél leveleddel.
Sok puszi: Marika

 

Szerkesztői kiegészítés!

Ilike osztálytársával és iskoláskori barátnőjével egy összeállításban, együtt kerültek bemutatásra az Emlékezés barátokra c. menüpont alatt.

 

 

Üzenet küldője: Fejér Ilona
Feladás dátuma: 2010-06-29 20:09
 
Üdvözöllek Marcsi! (ha igy szólíthatlak?)
Örültem levelednek, csak az idő az oka, hogy ilyen későn válaszolok. Ha nem tudod a Marianntól, én 2002-ben eljöttem Dunaújvárosból és Győrben vettünk a párommal, Jóskával lakást. Azóta ott, ill. nyáron Balatonalmádiban vagyunk. Gábor fiam nem nősült még meg, együtt élnek egy kislánnyal. Gergő a komoly "kicsi" (a maga 2 m-ével) 4 éve nős, két gyögyörű kislánya van Dalma 2,5 éves Zoé 1 éves. Róluk küldök pár fotót és Rólunk a párommal.
Én is úgy voltam, ahogy te, hiányzott a számítógép. A munkámban sokat használtam igy kaptam Gábor fiamtól egy laptopot és internet előfizetést. Nagyon élvezem, minden nap megnézem a leveleimet, rengeteg szép összeállítást kapok a világ minden tájáról.
Mi sem unatkozunk, mint minden nyugdíjas, rohannak a napok.
Örülök, hogy jól vagy, gratulálok az unokákhoz. Küldj képeket.
Pusz Nektek !!

 

  

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2010-06-29 

 
Kedves Icus!
Köszönöm válaszleveled. Én a Te megszólításodat szívesen fogadom, annak idején is mindig így szólítottál. Én talán Icának szólítottalak Téged. Igen, hallottam valamikor arról, hogy Győrbe költöztél, de részleteket nem, hogy miért pont oda, azt nem tudtam. A párod nagyon szimpatikus úriember. A fiad nagyon jóképű fiatalember, az unokák pedig gyönyörűek.
Az interneten nézelődtem, és nevedre keresve beugrott a netlogon a fotód. Ha nem haragszol, onnan levettem a fényképet, s a honlapon beillesztettem levelezésünkhöz.  A most küldött fotóidból majd készítek egy összeállítást az Akkor és most_Régen és ma menüpont alatt, pár napon belül. A honlapon a diákok az osztálynévsorból kerülnek kiemelésre, akik valamilyen kapcsolatba kerültek a szerkesztőséggel. A kék színű betűkkel írott szavak egy-egy link a további kapcsolódó oldalak esetén. Ezt valószínűleg tudod, de azért leírtam.
Búcsúzom, szeretettel küldöm üdvözletem: Marika

 

 

Üzenet küldője: Fejér Ilona

Feladás dátuma: 2010-07-01       16:16

 
Szia Marcsikám!
Gyorsan válaszolok, mert elfelejtem. (naponta 15-20 levél jön) A párom Laborca József alias Dódi és 1995 -ben Nyíregyházán ismerkedtünk meg az igazgatóhelyettesek országos értekezletén. Ő Győrben a Keresk iskola igazgatóhelyettese volt.  Miután Dódi is nyugdíjba vonult és a fiaim is mindketten Pesten vettek lakást, könnyű szívvel hagytam el Dunaújvárost. Nem bántam meg, csak a gyerekek lennének közelebb. Na de ne panaszkodjak a Saci Svédországban messzebb van tőlük.
Ennyit magamról.
Puszi jó nyarat, és pihenést kívánok Ili, Icus, Culi ahogy tetszik!
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné 
2010-07-01 16:31
 
Icukám!
Csodás történet. Gratulálok. További sok boldogságot kívánok!
Nálunk minden nap folyik az "alkotó" munka, de csak szerényen, házilagos kivitelezésben és aprópénzből. Az egyik most elkészült alkotás, István régi vágya, a Székely kapu, saját specialitásban, egy kiskert leválasztását szolgálja és nekünk a látványt. Erről küldök most fotót.
Puszi: Marika

 

Szerkesztői kiegészítés!

Ilikéről elkészült egy fotós összeállítás az Akkor és most_Régen és ma oldalon.

 

 

Üzenet küldője: Fejér Ilona 

2010-07-07   17:45
 

Marika, ne haragudj, hogy újra zavarlak, de elolvastam a levelezésed dr. Hollosi Gizivel és rájöttem, Ő osztálytársam volt. Már akkor orvosnak készült - ha jól emlékszem - kitünő tanuló volt végig.  A lenne a kérdésem,  el tudnád küldeni az elérhetőségét? Köszi. Puszi Ili

 

 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
2010-07-07 18:23
 
Ilike!
Most egy régebbi listából írtam ki a címet, mert nemrégen újra telepítette a fiam a számítógépen a rendszert - időnként belefárad a gép a munkába - de remélem nem változott a cím azóta, s elég egyértelmű is. 
Jó levelezést kívánok!  Ha kedvetek van a honlapon történt újratalálkozásról írni, azt is örömmel fogadjuk.
Puszi: Marika
 

Szerkesztői üzenet!

Kökényné Kalmár Veronika Emlékkönyvéből idézett oldalak egyikén (Mozaikok menppont)

Ilike válaszlevele olvasható: A hatvanas évek emlékei

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.