Dóka Istvánné levele dr. Hollósi Gizellának

«« Vissza ««

Üzenet küldõje:  Dóka Istvánné sz. Rácz Mária
Címzett:  dr. Hollósi Gizella
Feladás dátuma:  2008. augusztus 5., 00:18

 

Kedves Gizella!
Dóka Istvánné vagyok, aki már egyszer írt levelet Neked! (Elnézést, most tegezõdjünk, miután Éva barátnõddel is így váltottunk levelet.) Éva elküldte a tablót a honlapra a Tablók menüpont alá került felhelyezésre.
Az Akkor és most menüpont alá felhelyezhetnénk néhány fotót az iskolaévek és azutáni idõkbõl. Ha jónak látod, hogy Király Csaba fotókat helyezzen fel a honlapra, akkor küldeni kellene a címére, scennelt formában képeket.
Bizonyára sok a munkád a háziorvosi teendõk ellátásában, - az iwiw adatlapról olvastam ezt az információt - ha nem érsz rá, nem probléma.
U.i.: Kõváry tanár úr megemlékezésérõl szintén az Akkor és most menüpont alatt találsz írást.

Örülök, hogy a Vendégkönyvben történt beírásodban megemlítetted Õt.
Üdvözlettel: Dókáné Marika sz. Rácz Mária 1966 IV. e

 

 

Üzenet küldõje:  dr. Hollósi Gizella 1964 IV. b
Címzett:  Dóka Istvánné sz. Rácz Mária

Feladás dátuma:  2008. augusztus 5., 20:33

 

Marika!

Köszönöm a levelet, de sajnos nem találtam ebbõl az idõbõl fényképeket. Balogh Évi feltette a tablót, azt is onnan fogom én is letölteni majd egyik fiam segítségével, mert otthon Soroksáron hiába kerestem, nem találtam. Szegény anyukám sok mindent eltett és rendszerezett, de errõl nincs emlék.

Most majd elolvasom Kõvári-Kavics Tanár Úrról szóló emlékezést rögtön, örömmel olvastam, hogy ilyen is van.
Üdvözlettel: Gizi

Én jelenleg Cegléden élek az egyetem elvégzése óta immár 37 éve.

 

 

Feladás dátuma: 2008. augusztus 6.

Kedves Gizella!

Köszönöm, hogy válaszoltál. Akkor egyelőre az emlékek könyvét bezárjuk. Lehet, hogy még később az osztályotokból valaki felkeresi a honlapot fotókkal, vagy esetleg írással. Időnként érdemes visszanézni neked is, netán találsz valami újdonságot. Ha osztálytársaid közül valaki egyik tanáráról szeretne írni pár soros megemlékezést, azt is el lehet küldeni, vagy rövid visszaemlékezést az iskolától napjainkig, a gondolatokat a weblap szerkesztője is összekötheti.
Jó pihenést kívánok a nyárra.
Szeretettel üdvözöllek egy esetleges későbbi levélváltásig. Marika
 
  

Kedves  Gizella!

A szerkesztőség ezúton mond köszönetet, hogy a Vendégkönyvbe 2008-06-23-án bejegyzett írásodban Kőváry tanár úrra hivatkoztál, s így - ezen információból kiindulva Kőváry Károly további munkásságáról is ismereteket szerezhettünk.

 

Vendégkönyvi bejegyzés!

A honlap szerkesztősége Dr. Hollósi Gizellától 2009. augusztus 14-én történt vendégkönyvi bejegyzése kapcsán újabb fontos adatok birtokába jutott .  Kivonat az írásból:

 

Kedves Dókáné Rácz Marika!
Elég régen olvastam a bagiszki honlapot, de sokat beszéltünk róla Balogh Évivel és próbáltuk megkeresni osztálytársainkat. Nekem van egy képem, majd egyik fiammal feltetetem, és elküldöm Neked.

Nagyon sokat változott a honlap mióta utoljára jártam itt és olvastam tanáraimról szóló megemlékezéseket. Dr. Halmy Gyuláné igazgatónőnk temetését olvasva eszembe jutott, hogy a fia Dr. Halmy László belgyógyász professzor, és többször lehet őt a TV-ben is látni, az elhízásról és annak következményeiről tartott előadásokat. Vajon ő tud-e ennek a lapnak a létezéséről? Biztos meghatódna, ha olvasna az édesanyjáról és látná azokat a képeket ahol a ballagáson vezeti az osztályt.

Mindig szívesen olvasok Kővári Tanár Úrról, és innen tudtam meg, hogy pap volt és hogy később Kővári Atyának szólították.

Makay Magdi néni is gyakran eszembe jut, főleg most a Radnóti évforduló idején. Úgy emlékszem rá, hogy állt az asztal előtt és csak olvasta, olvasta a verseket, és megkövetelte a sok memoritert. Azóta is tudok belőle sokat idézni. És azt is mesélte, hogy az egyetemen József Attila évfolyamtársa volt.

Olyan tanáraink voltak, akikkel nem mindenki dicsekedhet!

Befejezem, üdvözlettel: dr.Hollósi Gizella

 

  

Feladás dátuma:  2009.08.19. 8:47

Kedves Gizella!
A Vendégkönyvbe elég régen jött beírás, és be kell vallanom, - talán ezért - én is régen nyitottam ki. Ma reggel jött egy sugallat, hogy nézzem meg, talán valaki küldött üzenetet az Iskolának, a Múltnak, s egy nagyon kedves meglepetés ért, nemcsak, hogy új levél érkezett, de még egyenesen nekem címezve.
Király Csab, aki a weblap tulajdonosa, ötletgazdája, fáradságos munkájával nap mint nap építi, szépíti az anyagot mindnyájunk örömére, akik ezt az "Emlékkönyvet" olvassák. Bizony, miután a kezdetekkor engem megszólított Király Csaba, azóta bennem is hatalmas lelkesedés él az iskolai emlékek kiaknázásában, ezen örömforrás megteremtésében és "széthintésében". Az is külön élményem, hogy ezen munkálatok során sok kedves, külső és belső értékeket képviselő emberrel kerülök kapcsolatba, akár néhány levélváltás erejéig.
Így voltam Veletek is. Éva és Te együtt jelentetek meg számomra és adtatok további hitet abban, hogy érdemes ezzel a feladattal foglalkozni, - bár kétségem nem volt.
Csodálatos dolgok vannak az életben, s az egyik legszebb feladatunk, egymásnak örömet szerezni. Most például Te is nagy örömöt szereztél váratlan kedves leveleddel, amit ezúton köszönök, s üdvözletem küldöm Évának is.
A fotóidat szeretettel várom. És igen, a mi korunkban is nagy élmény a számítástechnika világa, de azért a fiatalok, gyerekeink ezekeket a dolgokat már korábban magukévá tették, ezért a részletek kérdésében még sokszor fordulunk hozzájuk. Ez nem baj.
A honlap arculatát néhány hónapja változtatta Király Csaba és közvetlen munkatársa, a rendszergazda, részben bővítés céljából is szükség volt az új lap megnyitására. Ekkor feladatunk volt a régi anyagok áttöltése, de igyekeztünk néhány új anyag felhelyezését is előtérbe helyezni.
Nagyon örülök, hogy ismét bővítetted ismereteinket, Dr. Halmi Gyuláné fiával kapcsolatban. Sok ilyen figyelmes adatközlésre lenne szükség, hogy minél több kapcsolat legyen a múlt és jelen vonatkozásában a honlapon.
Várom jelentkezésedet a fotókkal és akár további értékes információkkal. Leveled a most elküldött levelem e-mail címére postázd.
Búcsúzom. Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

Feladás dátuma: 2009.08.28. 13:40
Kedves Marika!
Küldöm a beigért fotót. Harmadikos gimnazista voltam, mikor ez a kép készült. Legfelül látszom én, integetek,  balról jobbra Jancsó Györgyi, Dobrai Judit, Harsányi Erzsébet, Papp Zsófi, Szalóki Mari és legalul Nádor Éva. Ez a kép 1963-ban készült. Az idősebb hölgy  a másik fotón én vagyok jelenleg, Dr. Hollósi Gizella. Sajnos eltelik az idő. A bagiszkira akartam elküldeni, de nem sikerült találni e-mail címet. Puszillak: Gizi

 

  

Feladás dátuma: 2009.08.28.

Kedves Gizella!
Köszönöm a fotóküldeményed. A csoportképet a Diákévek menüpont alá terveztem behelyezni - még Király Csabával egyeztetek, - az arcképet pedig kicseréltem az Adatgyűjtés levelei c. menüpont alatti diákkori képeddel, remélem nem probléma. Nagyon kedves, barátságos egyéniség tükröződik az arcképről. Sajnos az idő valóban múlik, - mint azt megjegyzed leveledben, de az örömteli dolgok esetében a szívünk azért fiatal marad. Ez a fontos.
A bagiszki.hu minden lapján alul van egy szürke csík, azon látható a Király Csabához közvetlenül beküldhető e-mailek címe. Én nem vagyok közvetlenül a honlap szerkesztőségében, s ha részemre kívánsz levelet küldeni, akkor ezen az e-mail címen kapom meg, amelyen most levelezünk. Én jelenleg Rácalmáson élek.
A továbbiakban is szívesen fogadjuk küldeményeidet - ha előkerül egy-egy emlék - akár Király Csabához, akár hozzám küldöd.
Köszöntem leveledet. Puszillak: Marika

 

  

Feladás dátuma: 2009. szeptember 7., 23:08

Kedves Gizella!

Örömmel vettem jelölésedet az iwiw-en ismeretségünkről.
A megküldött fotókat felhelyeztük. Remélem volt alkalmad megtekinteni.
A tanári névsorban az igazgatónő fényképes oldalán a fiával kapcsolatos bejegyzést az internetről beillesztettem.
A Kőváry tanár úr temetésénél a Oroszi diákbúcsúztató írás végéhez behelyeztem egy internetes anyagrészt a temetési fotóval. Ezeket is megtekintheted, mint új anyag.
Szívesen fogadom későbbi leveleidet itt az iwiw-en is.
Üdvözlettel: Marika
 
 
Feladás dátuma: 2009. szeptember 13., 19:47
Kedves Marika!
Köszönöm a leveled. Megnéztem újra a bagiszki.hu honlapot és megtaláltam a képeket, és a Halmy professzorral kapcsolatos bejegyzést is. Gondolkoztam még, hogy kikről jut még eszembe valami.
- Nos dr. Molnár Lajosné Mária néni lánya is a Bagiba járt. Előttem érettségizett azt hiszem egy évvel. A SOTE-ra járt ő is, előttem egy évvel, és úgy tudom, hogy a csepeli kórház belgyógyászatán dolgozott később. Régen találkoztam vele, dr. Molnár Marikának hívták.
Salfayné Etus néni fia is orvosprofesszor, dr. Salfay Gábor. Őt nem ismertem személyesen pár évvel idősebb volt nálunk. Üdvözlettel Gizi
 
 
Feladás dátuma: 2009. szeptember 13., 20:56

Kedves Gizella!

Dr. Molnár Lajosné Mária néni lánya után megpróbálok nyomozni, és keresek dr. Salfay Gábor orvosprofesszorra is a neten. Sokszor az okoz gondot, hogy azonos nevű személyek vannak, s a beazonosítás nem mindig egyértelmű. De szívesen végzem ezt a fajta kutató munkát is. Köszönöm a jelzésedet.
Ha valamelyik tanárunk búcsúztatásáról, vagy munkájához kapcsolódó eseményről volna ismereted még, a továbbiakban is várjuk leveledet, hogy a honlap oldalain ilyen értékes információkat megoszthassunk a látogatókkal.
Búcsúzom. 
Üdv.: Marika
 
 
Feladás dátuma: 2009.09.15. 10:08
Gizike!
Jelzéseid alapján kerestem a honlapon Molnár Mária tanulót. 1962 IV. b osztályban találtam meg ezt a nevet, tehát két évvel korábban, mint ahogyan Te végeztél.  Az Interneten viszont nem sikerült  a beazonosítás, megint sok a hasonló név és nem elég részletesek az egyéb információk. Egyelőre ez a helyzet dr. Salfay Gábor esetében is.
Ettől függetlenül, ha a tanári névsorban megtekinted a két pedagógus lapját, láthatod, hogy a bejegyzés megtörtént, Rád hivatkozva, valamint a Mozaikok_Érdekességek menüpont alatt Molnár Lajosné és leányának fotója felhelyezésre került.

  

Kedves Gizella!

A szerkesztőség köszönetet mond adatgyűjtő munkádért, további együttműködésedet örömmel fogadjuk.
 
 
Feladás dátuma: 2009.10.23. 19:59
Kedves Gizike!
A közelmúltban írtam levelet barátnődnek, Évikének, hogy megfogalmazhatna egy rövid írást, - esetleg Veled együtt, - a barátságról. Általában, vagy konkrét történésekre visszaemlékezve, vagy a diákkori barátság ismételt megjelenése évek után, akár csak a kellemes emlékek miatt.
Nem tudom, írt e Neked erről. 
Téged viszont azért kerestelek meg most, mert korábbi jelzéseidet összefogva azt állapítottam meg, hogy írhatnál egy összegzést tanáraidról, a szép emlékekről, egy-egy momentumról, ha sikerül visszaemlékezni, vagy tovább bővíteni azt, amit a mellékletben én - eddigi írásaidból - összeillesztettem.
Várom válaszodat, üdvözlettel: Marika
 
 
Feladás dátuma: 2009. 11. 04.
Kedves Marika!
Megpróbálom újra leírni a levelem, s elküldeni, immár harmadszor. A számítógép ördöge mindig megtréfál. Remélem, most el is jut Hozzád ez a levél. Egyedül vagyok és egy számítógéptudós gyerekem sincs a közelemben. A gyerekeim 30 és 29 évesek, de nekem mindig gyerekek maradnak. Már készülődik a világra egy kis unokám is, ha a jó Isten segít, áprilisban meglátjuk.
Leveleddel kapcsolatosan majd összedugjuk a fejünket Évivel és megpróbálunk együtt emlékezni. A tanárokkal kapcsolatosan - jelenleg - két kedves tanárom esetében fogalmaztam meg gondolatokat emlékeimből, ezeket mellékelve elküldöm Neked, a honlap számára. Puszi: Gizi
  

 

Feladás dátuma: 2009. november 4., 21:30                        
Gizike!
Nagyon örültem levelednek, s bocsánat, egy kicsit mosolyogtam a levélküldés történetén. Nekem is voltak már ilyen eseteim. A billentyű hirtelen lenyomása velem is megtörténik néha. Azért nem kell aggódnod, a leveled átjött, nagyon szép kis emlékezést írtál.
A kis jövevényhez gratulálok. Bizonyára sok örömet fog hozni a családba.
Szóval a leveled tartalma nagyon tetszett. Már össze is állítottam az oldalt. Várom tehát az esetleges további gondolatokat, amit Évával közösen írhattok a barátságról. Tudom magamról, egyedül néha nehéz előszedni a régi emlékeket.
Puszi: Marika

 

 

Feladás dátuma: 2009.11.08.
Kedves Marika!
Köszönöm az összeállítást, amit a leveleim alapján megfogalmaztál. Igazán szép. Magam sem gondoltam volna, hogy néhány gondolatot így össze lehet foglalni. Évinek írtam is és meg is beszélem vele ő mit tudna ehhez hozzáfűzni.
Puszillak: Gizi
 

 

Feladás dátuma: 2009.11.08. 18:37
 
Kedves Gizike!
Örülök, hogy tetszett az összeállított oldal.
Írhattok további gondolatokat, de kettőtökről egy barátságról szóló összeállítást gondoltam még felhelyezni a honlapra. Az Emlékezés barátokra menüpont alatt szeretném beilleszteni. Persze ez is tartalmazhat bővítményeket, hiszen ennek megfogalmazása nem csak két személy bemutatását, hanem a hozzájuk kapcsolódó környezetet is jelenti.
További szép emlékezést kívánok!
Szeretettel: Marika

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Gizike megemlékezése tanárairól felkerült a honlapra az Akkor és most_Köszönet tanárainknak cím alá, valamint Éva és Gizike barátsága is bemutatásra került az Akkor és most_Emlékezés barátokra c. menüpont alatt.

Az osztály egy részéről készült Csoportkép a Mozaikok menüpont alatt látható.

 

 

Feladás dátuma: 2010. február 12., 14:51

 
Kedves Marika!
Remélem, megkaptad azt a képsorozatot, melyet küldtem. És megint a gimnáziumi emlékek jutottak az eszembe. Andrea néni, Rotharidesz Andrea, aki a Gugger hegyen lakott, és naponta jött ki Erzsébetre egy téli napon mondta nekünk, hogy nézzünk körül, milyen gyönyörű a természet télen is, hol zúzmarásak a fák, hol deresek, hol a hó lep el mindent.
Most a norvégiai képekről látod ez jutott eszembe. Igaz, hogy ő történelmet tanított, azzal kapcsolatosan már nincsenek emlékeim. Igaz ugyan, én inkább a matematikát és fizikát szerettem. Látod milyen meghatározó az ember életében a gimnázium és a tanáraink? Akkor fejlődik ki az ember egyénisége, válik felnőtté és rendkívül sokat számit, mit hallunk a tanárainktól. Puszillak: Gizi
 

  

 

Feladás dátuma: 2010 február 12., 23:51
 

Kedves Gizella!
Nagyon kellemes meglepetés volt, olvasni soraidat. Ezek a gondolatok emlékeinkből sokat érnek. Jó dolog, amikor így tudunk emlékezni, s az emlékeket ilyen hangulatos képben előadni. Szép gondolatsorokat küldtél. Köszönöm. Majd igyekszem beilleszteni egy megfelelő oldalra, hogy megörökítsük.
Szeretettel gondolok Rád: Marika
 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Gizella által küldött gondolatsorok az Akkor és most_A tananyagon kívül c. menüpont alatt került felhelyezésre.

 

 

Üzenet küldője: dr.hollósi gizella [gizi]
Feladás dátuma: 2010. február 19., 22:03
 
Kedves Marika! Elolvastam Rotharidesz Adrea nénire való emlékezést. Igazán nagyon szép, és köszönöm a szép verset, meg egyáltalán ahogyan az egészet megfogalmaztad. Puszillak Gizi
 
  
Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Feladás dátuma: 2010. február 20., 13:45
 
Kedves Gizike!
Köszönöm, hogy jeleztél. Örülök, hogy megfelelőnek találtad az oldalt.
Már talán említettem, hogy ha akarod, gyermekeidről egy-egy fotót felhelyezhetnénk arra az oldalra, ahol Te is bemutatkozhatnál. Esetleg, ha van, küldhetnél Te is még egy fotót magadról, netán az orvosi rendelőről, és felhelyeznénk az Akkor és most_régen és ma cím alá. Ha a gyerekek az iwiw -en rajta vannak, akkor nevezd meg pontosan, s én megkeresem őket, s az nekem már jó.
Búcsúzom. Sok puszi: Marika

 

  

Üzenet küldője: dr.hollósi gizella
Feladás dátuma: 2010 június 28., 21:16
 
Kedves Marika!
Most olvasgattam a bagiszki honlapon a 46. érettségi találkozónkról, és nézegettem a fényképeket, amelyeket Gáspár Magdi küldött be. Most olvastam el azt a levelet is, amelyikben a fiaim fényképét említetted. Mindkettő rajta van az ismerőseim között az iwiw-en. Szabó Kálmán az idősebbik és Szabó Mátyás a fiatalabb. Az unokámról még nem tudok képet prezentálni, de csak azért, mert én nem tudom a technikáját a fénykép feltételének. Viktória három hónapos és gyönyörű. Már beszélget is hozzám, és mosolyog rám sokat. Puszi Gizi

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Az iwiw-es fotók felhasználásával feltöltöttük Gizella oldalát az Akkor és most_Régen és ma menüpont alatt. Gratulálunk a gyönyörű unokához.

Gizella 2010 karácsonyánünnepi köszöntőt küldött, melyet rögzítettünk a Beköszönő menüpont egyik oldalán, iskolatársai körében: Magdolna, Éva, Gizella a  hatvanas évekből - 2010. december 23.

 

Üzenet küldője: Dr. Hollósi Gizella

Feladás dátuma: 2011. április 7.  9:40

Szia Marika! Egy éves a kislányunk. Voltam a Bagiszkin és köszönöm a karácsonyi megemlékezést. Puszi Gizi

Az 1 éves Viktória fotója felkerült az Akkor és most_Régen és ma menüpontban a Hollósi Gizella 1960 -1964 IV. b oldal legfrissebb fotójaként.

 

 

Feladás dátuma: 2011-07-06 16:59

 

Szia Marika!

Újabb osztálytalálkozóról tudok beszámolni. Július 2-án jöttünk össze a mi szülői házunkban Soroksáron,

ahol jelenleg a húgom lakik.

A szervezés az én feladatom volt, de nagyon sok segítséget kaptam Balogh Évitől, Molnár Böbe osztálytársamtól és Gáspár Magditól, akitől kaptam egy címlistát, amelyik még 22 évvel ezelőtt készült. Így aztán kiderült, hogy még 24 ember megvan a 27-es létszámból, lehet, hogy a hiányzó 3 is, csak őket nem sikerült utolérni sehol sem.

20 emberre számítottam, l7-en meg is jelentek. Több ember külföldön él, közülük 2 nem is tudott eljönni, de például Nádori Éva jön haza Magyarországra július végén és nagyon sajnálta, hogy most nem tudott részt venni a találkozón. Ő Kanadában él. Itt volt azonban Harsányi Erzsi, aki éppen látogatóban volt anyukájánál, és örömmel jött el hozzánk.

Szóval nagyon jó hangulatú találkozás volt. Gáspár Magdi videózott, többen fényképeztek. Majd ha elkészülnek a képek, Magdi segítségével küldünk a Bagiszkira.

Puszillak Gizi 

 

 

Feladás dátuma: 2011-07-06 17:42
 
Kedves Gizella!
Nagy örömmel olvastam postaládámban már a feladó nevét is, ahol a Te neved volt látható. A levél tartalma is nagy örömömre szolgált.
Hamarosan megnyitom az oldalt, s várom hozzá a fotókat, nagy szeretettel.
Pontosításként kérdezném a következőket: A külföldön élők nevét köszönettel fogadnám, ha külön kiemelhetném őket. Harsányi Erzsike honnan jött haza?
Várom a válaszlevelet a fotómellékletekkel.
Puszi: Marika
 

 

 

Feladás dátuma:  2011. 07. 11.

 

Szia Marika!
Egymás után kapom a leveleket a lányoktól, hogy milyen jól érezték magukat és milyen jó volt együtt lenni. Érdekes volt minden kapunyitás, főleg akkor, amikor olyan ember jött, akit már 22 éve nem láttam. És a többiek is nagyon élvezték, ahogy találgattuk, ki kicsoda.
Hiába az idő eljár. Van, aki nem sokat változott, van, aki sokat. A lényeg az, hogy még 24 ember a 27-ből biztosan él. Harsányi Erzsi Svájcból jött, férje után E. Ferenczy a neve. Andráczi Marival nem tudtam kapcsolatot teremteni, de a rokonoktól tudom, hogy a lányánál tartózkodik Texasban.
A képeket Laurencz Kati készítette, de számítógépre majd Gáspár Magdi fogja tenni. Egyelőre ennyi. Videó is készült Magdi jóvoltából. Bográcsoltunk, a babgulyás nagyon finom lett, Jancsó Györgyit, Gáspár Magdit és Balogh Évit kell érte dicsérni. Puszi Gizi

 

Szerkesztői kiegészítés!

Az osztálytalálkozó oldala: 2011. 07. 02. 1964 IV. b osztály 47 év után  

 

 

Feladás dátuma: 2011-08-22

Szia Marika!
Még mindig nézegetjük a bagiszkin a jó hangulatú találkozó képeit. Nagyon sokat emlegetjük Balogh Évivel, Gáspár Magdival. A bagiszki honlapon megjelent megemlékezést köszönöm Marika. Jó volt együtt lenni és kicsit megismerni a többiek életét. Hiszen úgy elment felettünk az idő, hogy észre sem vettük, már nagymamák lettünk, és azt hiszem mindannyian örülünk, hogy ezt megérhettük.

Puszillak Gizi

 

 

Feladás dátuma: 2011.  augusztus 22. 21:24

 

Szervusz Kedves Gizike!
Köszönöm, hogy megkerestél leveleddel. Örülök, hogy tetszik az összeállított oldal.  Volt egy kis gondom, hogy szűkíteni kellett a képek számát a tárhely miatt, de remélem azért a lényeges képek közül nem hagytam ki egyet sem. Nagyon szép, jókedvű és szeretetteljes együttlétet mutatnak a képek. Bizonyára nem volt könnyű, hogy felvállaltad ezt a nagy feladatot, de - amint értesültem, s a képek mutatják - valóban voltak segítőtársak, hogy gördülékeny legyen minden. Gratulálok szervező és lebonyolító munkátokhoz.
Örülök a találkozótoknak, köszönöm, hogy bemutattátok a honlap számára ezt a szép anyagot.
További minden jót kívánok. Puszi Neked, Évának és Magdikának, (vele már váltottam levelet az anyag zárása óta).
Boldog unokázást kívánok! Csók: Marika

 

 

Feladás dátuma: 2011.12.20. 16:10
 

Kedves Gizike!
A szép karácsonyi üdvözletedet szeretettel fogadtam. Fel is helyeztem a honlap Beköszönő menüpontjába:
Dr. Hollósi Gizella 1964 IV. b - 2011. december 20.
Én is küldöm szeretetteljes üdvözletem.
                   Boldog Karácsonyt kívánok Neked és kedves családodnak. Külön az unokának küldök egy puszit és egy angyalkát.
Szeretném megemlíteni, hogy a Kezdőoldalon látható link alatt olvasható egy névsor, melynek Te is egyik tagja vagy:
Akik sokat segítettek  Örömmel gondolok az együtt átélt munkakapcsolatunkra. Köszönöm.
Puszi: Marika

 

 

 

Feladás dátuma: 2012. március 16. 20:00
 
Szia, Marika!
Most jó ez a hosszú hétvége, volt egy kis időm, rámentem a bagiszki-ra, elámultam. Gratulálok. Annyi újdonságot találtam. Újra átolvastam tanárainkról az írásokat, csak köszönet érte, amilyen szépen gyűlnek az adatok és Te továbbadod nekünk. Például Stokovszky Tanár Úrról, vagy amit az énekkarról most tudtam meg. Azok a darabok még most is itt vannak a fülemben, vagy a fejemben: Vedd át a dalt mely feléd száll. Most is el tudom énekelni. Vagy a "a munkához ma díszt fonunk".
Vagy amit a politechnikáról irt egy évfolyamtársam: kalapácsot reszeltünk. Mi is Csepelre jártunk a Vasműbe.
Gáspár Magdi képei a régi időkről elgyönyörködtettek. Milyen szép fiatalok voltunk! Talán akkor nem is tudtunk róla, vagy nem gondoltunk rá, hogy egyszer majd megöregszünk. És lesz egy honlapunk az interneten, ahol mindezeket az emlékeket fel tudjuk idézni a Te segítségeddel.
Külön köszönöm a képeket, amelyeket rólam, fiaimról és Vikikéről szerkesztettél. Most fogjuk ünnepelni a második születésnapját. Gyönyörű és már kezd beszélgetni. Nekem mondja: mama és én akkor elolvadok az örömtől. Az idősebb kornak is van szépsége, hogy ezt megértem, a folytatást. Majd felteszek a két éves születésnapról is egy képet.
A lányokkal tervezzük idén is az összejövetelt, egyelőre csak Évivel és Gáspár Magdival, aztán majd lehet, hogy a többiekkel is. Puszillak, remélem, egészséges vagy és jól vagy. Gizi

 

 

Feladás dátuma: 2012. március 16. 21:53
 
Kedves Gizike!
Köszönöm kedves leveled, melyben arról értesítesz, hogy átnézted a honlap oldalait, melyeket újnak tekintettél. Örülök, hogy Neked is örömöt szerezhetek azokkal az írásokkal, amelyek Titeket is érint, s melyek egy részének anyagát Tőletek kapom. A kis unoka fotóját várom, s a találkozótokról is a fotókat és az emlékeztető sorokat.
Köszönöm kérdésed, én is jól vagyok. Nekem is örömömre szolgál minden újabb információ, melyet beszerkeszthetek a honlap oldalaira.
Szeretettel küldöm üdvözletem és puszit az unokának. Marika
 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.