Dóka Istvánné levele Molnár Évának

«« Vissza ««

Feladás dátuma: 2011-11-22   10:53
 

Kedves Éva!
Nagyon örültem, hogy sikerült Veled is végre személyesen találkoznom, az iwiw-es fotók megismerése után, ahol már eleve nagyon szimpatikus volt az "életbeli" személyed.
Amennyiben még nem volt alkalmad megtekinteni a honlapot, akkor most tedd meg. Az osztálytalálkozóról a beszámolót saját megélésem alapján elkészítettem. Az oldal közvetlen megnyitásához itt küldöm a linket. Kicsit később sikerült megnyitni az oldal felső sorában látható link mögött a Képgalériát, mivel nehezen érkeztek a fotók, és nem volt mindegyik elfogadható. (köztük az enyém is csak homályba burkolódzott, ahogyan már ott kiderült a vaku működésének hiánya miatt.
2011. 10. 14. 1966 IV. e osztály 45 év után
Ha van hozzáfűznivalód, kérlek, tedd meg. Szeretettel búcsúzom: Marika

 
 
Feladás dátuma: 2011-12-10 10:43
 
Kedves Marika! 
Köszönöm leveled és köszönöm kedves szavaidat a találkozásunk krónikájában. Nagyon jó volt együtt lenni és visszafiatalodni, ha csak néhány órára is. Jó volt látni a lányokat és én valóban őket láttam tizenéves mivoltukban. Mindegy, hogy hány évesek vagyunk, de a régi érzéseket, a fiatalságunkat igazából csak ezek a találkozók tudják felidézni. Jó lenne gyakrabban átélni ezt.
Köszönöm, hogy annyit dolgozol a honlapon. Általad sok elfeledett emléket tudok újra átélni.
Puszi, és remélem, mielőbb találkozunk újra.    Szeretettel: Éva
 

 

Feladás dátuma: 2011-12-10 17:03

 

Kedves Évikém!

Nagyon megörültem válaszlevelednek. Levélváltásunkat felhelyeztem a honlapon a Levelezés menüpontba. (Még nem volt ilyen oldalunk, nem emlékszem.) feltettem hozzá egy fényképet, ahogy mindenkinek általában. Ezt egy régi családi csoportképedből vágtam ki. Kerestem az iwiw-en, és nem is tudom, én azt hittem, mi be vagyunk jelentkezve egymáshoz, de nem találtalak. Puszi: Marika 

 

 

  

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.