Dóka Istvánné levele Eszényi Irénkének

«« Vissza ««

Korábbi levelezéseink Irénkével nem kerültek rögzítésre, mert a megküldött dokumentumok közvetlenül felhelyezésre kerültek az adott oldalakra. (Az osztálynévsorból a nevekre lépve láthatóak ezek az emlékanyagok. 1966 IV. e )

From: Dóka Istvánné [mailto:janosballa@tolna.net]
Sent: Tuesday, November 22, 2011 9:47 AM
To: standrea@enternet.hu

Drága Irénkém!
A nagy találkozás után ismét belezuhantunk a hétköznapokba, a feladatok sokaságába.
Remélem, Te is szerencsésen hazaérkeztél. Nagyon örültem, hogy személyesen találkozhattunk. Nekem nagy élmény volt, pedig sokat morfondíroztam, hogy el tudok-e menni a találkozóra. Most már nem bánom, hogy minden problémát elvetettem.
Engem lekötött az érzés, hogy mindenkit "meginterjúvoljak", hogy mindenkiről szerezzek egy kis képet, az iskoláskor emlékéhez illesztve. Néhányan már találkoztunk az interneten, legnagyobb örömömre, de a többiek nagyon távol maradtak tőlem. Ezt a hiányt szerettem volna magamban megszüntetni.
Elkészítettem a honlapon a találkozóról szóló beszámolót, az én oldalamról nézve. Ha még eddig nem tetted, kérlek, nézd meg az ideírt linkre kattintva, s azonnal megnyílik az oldal, nem kell keresgélni. A szöveges rész feletti sorban látható a másik kék link, mely a fotókból készült képgalériát nyitja meg. A képeket egyenként lehet nagyítani, ha rálépsz a jobb alsó sarokban a kockára. Nem mindegyik kép tökéletes, sőt, voltak próbálkozásaink, amelyek egyáltalán nem használható fotót adtak. Így sikerült. Még mindig jobb, mint amikor az első találkozónkról nem készítettünk semmit.
2011. 10. 14. 1966 IV. e osztály 45 év után
Csókollak: Marika

 

 

2011.11.23. 19:22 keltezéssel, Szent Andrea panzió 

  

Drága Marikám!

Már megint csodálatosat alkottál. Benned egy költő veszett el.

Nagyon köszönöm ezt a szép megemlékezést. Úgy látom, Te foglalkozol leginkább a múltunkkal és jelenünkkel. Bennem csak az emlékek élnek, de veled kapcsolatban nagyon kellemesek. Az a gyönyörű fekete hajú okos, félárva  kislány emléke egész életemben végig kísért. Soha nem jöttél velem táncolni, moziba sehova, mégis téged szerettelek a legjobban.

Nagyon vigyázz magadra, sok puszi, Irén

 

 

From: Dóka Istvánné [mailto:janosballa@tolna.net]
Sent: Wednesday, November 23, 2011
To: Szent Andrea panzió

Irénkém!
Köszönöm a kedves válaszleveledet. Szép emlékeket ébresztettél bennem. Szeretettel gondolok Rád. Sok puszi: Marika

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.