Dóka Istvánné levelei Dr. Petró Imrénének

«« Vissza ««

 Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]

Címzett(ek): Dr Petró Imréné (Hajnal Ilona)
Feladás dátuma: 2009. február 21., 16:52
 
Kedves Ilona!
Elnézést, hogy ismeretlenül megszólítalak. Látom, hogy a Bagi Ilona Leánygimnáziumban végezted középiskolai tanulmányaidat. Én 1966-ban az „e” osztályban érettségiztem.
Az iskola egyik volt tanára, Király Csaba megnyitotta az iskola honlapját, s a régi diák-emlékek beküldését várja, hogy azok felkerüljenek a honlapra.
Nem tudom voltál-e a bagiszki.hu oldalon. A Ti osztályotok érettségi tablója még hiányzik. Szabados Margittal már korábban felvettem a kapcsolatot, de úgy tűnik, nem sikerült a tervezett küldeményt eljuttatni a honlap számára.
Ha van lehetőséged és kedved, szeretettel várjuk jelentkezésedet fotókkal és írásos anyagokkal emlékezvén diáktársakra, tanárokra, az iskolában töltött diákévekre.

Köszönöm, várom válaszodat: Dókáné Marika

 

  
Üzenet küldője: Dr Petró Imréné (Hajnal Ilona)
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária] 
Feladás dátuma: 2009. február 25., 16:11
 
Kedves Mária!
A honlapot még nem láttam, tanár urat sem ismerem, tablóképem nincs. Persze a honlapot megnézem, jó ötletnek tartom az emlékek összegyűjtését. Azt gondolom, hogy fogok találni tablót. Te is próbálkozhatsz (ha nem akarsz rám várni): az ismerőseim között van Szabó Romána (az osztályunkba járt).
Üdvözlettel: Petró Ili
 
 
Feladás dátuma: 2009. február 25., 16:28
Kedves Ilona!
Nagyon köszönöm, hogy időt szakítottál, hogy válaszolj levelemre.
Megkeresem az osztálytársadat, akinek a nevét megadtad. Ha mégis sikerül megtalálnod a tablót, vagy bármely más középiskolai emlékekről szóló fényképet, szeretettel várom az email címemre.
Üdvözlettel: Marika

 

                                                         

Feladás dátuma: 2009. március 4., 12:39   
Kedves Marika!
Próbálkozom a fénykép elküldésével (egy "kis" segítséggel) - remélem sikerül.
Üdvözöl: Petró Ili
 
 

Szerkesztői kiegészítés!

Ilona diákkori tablóképe és a kertjükben készült családi fotó a honlapon, az Akkor és most, Régen és ma c. menüpont alatt látható. Köszönjük közreműködését!

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Címzett(ek): Dr. Petró Imréné
Feladás dátuma: július 11., 07:17 
 

Kedves Ilona!
Elnézésedet kérem a zavarásért. Elmúlt már egy éve, hogy levelező kapcsolatban voltunk, a Bagi Ilona Gimnázium kapcsán. A közelmúltban a Varga Jenő Közgazdasági Szakközépiskola honlapján nézelődtem. Bodnár Károlyné temetésének megemlékezésére készített Dr. Gockler Lajosné egy gondolatsort, én pedig a volt munkahelyén kerestem arcképét az érettségi tablókon. Akkor láttalak meg téged. Én eddig nem figyeltem meg jól az iwiw bejegyzésedet, hogy az utolsó munkahelyed ott látható.


Így aztán fontosnak tartottam, hogy Rólad is készüljön még egy oldal,   "Az iskola diákjai a neten"   menüpont alatt.

Ezt szerettem volna jelezni Neked.

Remélhetőleg nincs ellene kifogásod. Azokat a kedves és szép arcképeket nem hagyhattam ott anélkül, hogy a honlapunkon be ne mutassuk. Ha megnézed az oldalt és lenne hozzáfűznivalód, bővíteni bármilyen ismeretanyaggal, örömmel fogadjuk. Ha tehát kedved lenne valamit küldeni a honlap számára, e-mail címemen várom.
Szeretettel küldöm üdvözletem: Dóka Istvánné Rácz Mária 66.e

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.