Diákévek 1964-1968 e osztály

«« Vissza ««

Szabóné Cserepi Erzsébet visszaemlékezései

 

 

A mi osztályunk volt az első szakközepes osztály, mely mechanikai műszerész szakon kapott képzést. - írja Erzsike, szerkesztőségünkhöz küldött levelében.

 

Mi még a régi Bagiba jártunk (Vörösmarthy u.) Németh Vilmosné, Lonci néni volt az osztályfőnökünk.

Lonci néni mesélte, hogy a mi ballagásunk után nemsokára, - mivel azután már vegyes osztályokat indítottak az intézményben, - át is költöztek a Kossuth Lajos utcai épületbe. Ezután a Bagit Lonci néni elhagyta, és átment tanítani a Kossuth Lajos Gimnáziumba, a mi iskolánk épületét pedig a Varga Jenő Közgazdasági Szakközépiskola kapta meg.

 

Lonci néni elmondta, hogy nincs számítógépe, ő már nem ismerkedett meg az  új technikával. Ő is tud a bagis honlapról. Egy emlékkönyvről beszélt nekünk a harminc éves osztálytalálkozón, hogy készülőben van, amihez Ő is besegített írásaival, információival. A könyvet még nem volt alkalmam megismerni.

 

Szerintem egy nagyon jó kis osztály voltunk. Tanárainkat szerettük. Kedves emlékeink vannak a négy évről.

 

A 30 éves érettségi találkozóra összejöttünk 1998-ban, az Arany Csillag Étteremben. A találkozót Vámosi Anna osztálytársunk szervezte meg.

 

 

 

Ünnepi egyenruha

Két osztálytárs, ünnepélyekre kötelezően viselt egyenruhában, amiért annak idején nem igen lelkesedtünk, s lám, most milyen szép emlék..

 

Becskey Erzsébet és Fazekas Erzsébet

 

Balról:  Becskey Erzsébet és Fazekas Erzsébet

 

 

Az oldalt összeállította:  Cserepi Erzsébet 1968. IV. e

2008. szeptember 23.

Osztálytalálkozó 1998. 10. 10. 1968 IV. e osztály 30 év után

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.