Dóka Istvánné levele Bertényi Jánosnénak

«« Vissza ««

Üzenet küldõje:  Dóka Istvánné sz. Rácz Mária
Címzett:  Bertényi Jánosné sz. Dobray Judit
Feladás dátuma:  2008. október 30., 04:00

 

Kedves Judit!
Elnézést, hogy ismeretlenül keresem fel, Dóka Istvánné sz. Rácz Mária vagyok, a Bagi I. Leánygimnázium 1966 IV. e osztályában érettségiztem. A Király Csaba által megnyitott bagiszki.hu honlapon a bagis emlékek kerülnek felhelyezésre, melyhez én is besegítek gyűjtõ munkámmal.
Nem tudom, ismeri-e a honlapot. Osztálytársával, Balogh Évával már korábban felvettem a kapcsolatot, õ küldte be az osztály tablóját. Azt szeretném tudni, hogy az 1961 IV. b-ben érettségizett Dobray Gizella testvére-e Önnek. Ha igen, szívesen fogadnánk az Õ osztályának érettségi tablóját is a honlap számára. Várom válaszát.
Üdvözlettel:  Dókáné Marika
U.i.:  Most készült el apukájával kapcsolatos két anyag, melyet az interneten olvashattunk, s hogy a bagis volt diákok könnyen hozzájussanak ehhez a szép ismeretanyaghoz, Király Csaba készül feltenni a honlapra.

 

Üzenet küldõje: Bertényi Jánosné sz. Dobray Judit
Címzett:  Dóka Istvánné sz. Rácz Mária
Feladás dátuma:  2008. november 4., 18:37

 

Kedves Marika!

Nem ismertem a honlapot, okvetlen meg fogom nézni. Örülök, hogy édesapámat nem feledik, de azt hiszem nem is lehet, hisz sok száz volt tanítvány él még Erzsébeten, akik szerették õt.

Gizella a nõvérem volt, õ sajnos 1999-ben meghalt. Nálam sajnos nincs az érettségi tablója, de gyermekeit meg fogom kérdezni, s ha megtaláljuk, el fogom juttatni neked.
Üdvözöllek:  Bertényiné Dobrai Judit

 

Feladás dátuma: 2008. november 26., 11:14
Kedves Marika!
Sajnos tablót nem találtunk, de egy pár fotót elküldök Király Csabának, aki szintén megkeresett, szkennelni nem tudok, ezért postázom.
Üdvözlettel: Judit

 

Szerkesztői kiegészítés!

Judit közreműködött abban, hogy Gizella testvérének fotóit a honlap szerkesztősége postai úton megkaphassa. Köszönjük!

 

Érdekességek

  

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.