Dóka Istvánné levelei Dala Andornénak

«« Vissza ««

Üzenet küldõje:  Dóka Istvánné sz. Rácz Mária
Címzett:  Dala Andorné sz. Kaszap Emõke 1958 IV. a
Feladás dátuma:  2009. január 12., 00:16

 

 

Kedves Emõke!
Elnézést a zavarásért, hogy ismeretlenül írok Önnek. Én is Bagis diák voltam 1966-ban, ahogyan tudom, Ön pedig 1958-ban érettségizett. Az interneten próbáltam Önt keresni, de kevés sikerrel. A munkahelyen, - melynek megjelölését az iwiw-en olvastam, - ahol elérhettem volna, nem találtam meg Önt. Ebben a levélben nem tudok túl sokat, részletesen írni, röviden csak annyit, hogy a bagiszki.hu honlapon Király Csaba szerkesztő az iskola elsõ idõszakának kb 40 évét kívánja bemutatni. Az osztályok névsorához az érettségi tablót a diákok részérõl várja beküldeni scennelt formában, hogy felhelyezhesse a többi fotók mellé. Mivel ez az Önök osztályából is hiányzik még, szívesen fogadná a szerkesztõ a küldeményt, valamint pár sort az iskolás emlékekrõl, vagy az azt követõ évekrõl írásban bemutatni, netán fotókkal mellékelve.
Most küldtem levelet volt osztálytársának, Krassói Kornéliának is, Õ említette, hogy sok a munkahelyi feladata, s mostanában nem tud idõt szakítani.
Ha Önnek módjában van, szeretettel várom válaszát.

 

Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

Feladás dátuma: 2009. január 23., 08:35

Kedves Emõke!
Nem akartam baráti köreidet megzavarni, de kénytelen voltam az iwiw-en az ismerõs jelölést alkalmazni, talán erre felfigyelsz.
A levelezõ "Üzenetek" ikonhoz, ha kapcsolsz, látod, hogy már korábban is írtam Neked, de nem kaptam választ, hiszen látom, ki sem bontottad a levelem. Szeretném, ha elolvasnád.
Ezennel szeretném ismételten felhívni a figyelmed, s várom válaszod.
Elnézést a tegezésért.
Volt Bagis diák: Dóka Istvánné Rácz Mária 66 IV. e

 

Feladás dátuma: 2009. január 26., 11:09

Kedves Emõke!
Köszönöm jelölésem visszaigazolását. Csak azért tettem ezt a lépést, mert két levelemre nem válaszoltál, s arra gondoltam, talán nem vetted észre, s azt reméltem, erre majd kapok válaszlevelet.
Szeretném elmondani Neked, hogy amikor a honlap iskolatörténeti anyagát gépeltem, kiemelkedett számomra két osztálytárs neve: Kaszap Emõke és Krassói Kornélia. Persze ez a honlapon csak érintõlegesen jelent meg, de ismervén, hogy a Baráti Kör megalakulásánál és az ünnepség, az összejövetel megszervezésében, lebonyolításában komoly részt vállaltatok, szerettem volna, ha a honlapon bemutathatnánk az érettségi utáni éveket. Elõször a neten kutakodtam. Mivel nem sokat sikerült beazonosítanom Rólad, ezért kerestelek tovább.
A szerkesztõ, Király Csaba örömmel fogadná jelentkezésedet.

A honlap címe:  www.bagiszki.hu

Ha úgy gondolod, nem érsz rá ezzel a kérdéssel foglalkozni, akkor ezúton kérek elnézést.
Búcsúzom: Marika

 

Ezt a kedves családi fotót az iwiw oldalon találtam.

 

Kedves Emőke!

Most már értem miért nincs időd a válaszlevélre. Gratulálok a szép családodhoz, a gyönyörű unokádhoz!

Üdvözlettel: Marika

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2012. okt. 10. 9:36

Kedves Emőke!
Úgy emlékszem, írtam már Neked egy levelet a közelmúltban, de most új számítógépet kaptam, s nincs meg minden régi adat. Krassói Kornéliával váltottam levelet, s megígérte nekem, hogy eljuttat hozzám a Bagis weblap részére egy osztálytablót tőletek. Akkor ezzel kapcsolatban Téged is megemlített. Azóta, a tanévkezdés nyilván sok plusz feladatot ró rá megint, s nem kaptam tőle levelet, valószínűleg nem volt még alkalma scennelni a fotót. Az ő címét jelenleg nem tudom elérni, ezért megkérnélek Téged, - ha módodban áll - kérdezz rá ez ügyben, mire számíthatok. Elnézést kérek a zavarásért. Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

 

Üzenet küldője: Dala Andorné Kaszap Emőke

Feladás dátuma: 2012. október 10. 13:03

 

Jó, szólok Nellinek. Köszönöm, hogy ennyire gondozod mindannyiunk ifjúságát. Sajnos, egyre több elhunytunk van. Őket is nyilvántartod? Osztályunkból: Dr. Lukács Ingeborg fogorvos Dr. Bayer Márta belgyógyász, Dr. Gulyás Judit ideg,- és elmegyógyász. Üdvözöllek: Emőke

 

 

Feladás dátuma: 2012. október 10. 20:32

 

Kedves Emőke!

Már néhányszor próbáltam levélkapcsolatba kerülni Veled, de még csak most érkezett először hozzám válasz Tőled. Nagyon örültem ennek, s a kedves hangvételnek. (A honlapon tudod az osztálynévsorban látható kék színnel annak a neve, akivel kapcsolatosan van már anyag valamely oldalon. Köztük vagy Te is.)
Várom, hogy eljusson hozzánk az osztályotok tablóképe, mert az nagyon fontos dokumentum.

Ha megnézed a névsorotokat, akkor láthatod, hogy Dr. Bayer Márta neve is kékkel jelzett, és a kereszt is mutatja, hogy sajnálatos, eltávozott körünkből. Ha rákattintasz, megnyílik egy oldal, ahol Bayerné és gyermekei vannak bemutatva. Bayer Évával is beszéltem néhányszor telefonon, de nem szólt arról, hogy Márta testvérével kapcsolatban van-e kívánsága. Én szerettem volna nyitni számára egy oldalt. Most, hogy Te leírtad még két osztálytársatok nevét, akkor őket hármukat tesszük fel egy oldalra, a megemlékezés oldalára. Ha van néhány mondatod velük kapcsolatban, írd meg nekem, és akkor azt is felhelyezzük az emlékoldalra. Ha a tablókép megérkezik, akkor onnan le tudjuk venni az elhunyt osztálytársak tablóképét, s azzal búcsúztatjuk őket. Tehát ezért is szükséges Nellike segítsége. És a Tiéd.

Várom válaszod. Mindent köszönök: Dókáné Marika

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Emőke jelzése alapján, kérésére, Krassói Kornélia közreműködésével elkészült az  elhunyt osztálytársak megemlékezésére összeállított emlékoldal.  Megemlékezés Elhunyt osztálytársainkról 1954-1958 IV. a

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.