Dóka Istvánné levelei Kőfalvi Lászlónénak

«« Vissza ««

Üzenet küldõje:  Kõfalvi Lászlóné sz. Baumgartner Éva
Címzett:  Dóka Istvánné sz. Rácz Mária 1966 IV. e
Feladás dátuma:  2008. szeptember 05., 19:32

Kedves Mária!
Szeretnék tanácsot kérni. Az osztálytársaimat szeretném megtalálni, de eddig nem sok eredménnyel járt a keresésem. 1963-1967 IV. e osztályban végeztem, Gockler Piroska néni volt az osztályfõnökünk. Tudom, hogy te is szintén oda jártál az "e" osztályba, csak egy évvel korábban. Abban bízom, hogy valami jó ötletet tudsz adni.
Üdvözlettel: Éva

 

 

Feladás dátuma: 2008. szeptember 25.

Kedves Éva!
Az iskola honlapja,- mely anyagának feldolgozásában én is részt vállaltam - nem gyűjt személyi adatokat, bár néha vannak itt-ott kapaszkodók, hogy egymást megtaláljuk. Valójában a honlap az emlékeket gyűjti, amit mi, volt diákok beküldünk. Fotókat, írásokat stb. Nem tudom, Te jártál e már ezen a honlapon (www.bagiszki.hu)?
Az osztályok között a 67. IV. e-ben a nevedet nem látom, bár az osztályfõnök nevét beazonosítottam. Ha akarsz a középiskolás emlékekkel foglalkozni, akkor az osztályodban Te lehetsz az "úttörõ". Az elsõ feladat az, hogy az osztály érettségi tablója felkerüljön a honlapra. Ha be tudod scennelni - lehetõleg nagy felbontásban, hogy a kép nagyítható legyen - akkor elküldheted hozzám, vagy egyenesen a weblap szerkesztõjéhez. Örömmel helyezi fel a tablót, s abból majd az osztálynévsort ellenõrizzük, ha kell, javítjuk.
Egyéb fotókat, vagy írásos emlékeket is küldhetsz hozzám is.
Várom leveled, köszönöm az iwiw-es jelölést, örömmel fogadtam.
Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

Feladás dátuma: 2008. szeptember 26., 17:35

Kedves Marika!
A nevem lehet, hogy megtévesztett, mert bementem a honlapra amit megadtál és ott vagyok a névsorban, 1967 IV. e Baumgartner Éva. Az Ács Éva az elõzõ házasságomból maradt fenn, mert sokan így ismernek. A tablóm megvan, segítséget kérek. Van egy 78 éves tanítómesterem - mivel nem olyan régen netezek, - az Ő közreműködését fogom kérni. Ha elkészül, elküldöm Neked.
A segítséget köszönöm majd jelenkezem:
puszi Éva

 

Feladás dátuma: 2008. október 1., 14:07

Kedves Éva!
Ez valóban nagy huncutság volt, hiszen egyértelmű lett volna, hogy ha az iskolástársadat keresed, akkor a leánykori nevedet írd meg, legalább a segítségkérõ levélben. Most az egyszer még elnézem, s ha a tablót elküldöd, akkor el van felejtve. (Ez vicc!)
Várom küldeményedet.
Puszi: Marika

 

Feladás dátuma: 2008. október 1., 20:56

Szia Marika!
Küldöm a képet. Az osztálytársakról sajnos keveset tudok, - mint ahogyan írtam. Azt tudom, hogy szegény Hidas Erzsébet már közel 10 éve meghalt, szomorúan emlékezem rá.
Puszi Éva

 

Kedves Éva!

Osztálytársaidat kerested egy éve szerkesztőségünknél. Honlapunk és az iwiw kapcsolatában megtaláltad az iskolatársak nagy közösségét, s ennek kapcsán, rajtunk keresztül egy régi kedves osztálytársadat, Markovicsné Boldog Editet is. Internetes levélkapcsolatunkat én is örömmel tartom Veled. A szerkesztőség a jövőben is szívesen fogadja jelentkezésedet.

  

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.