Beköszönő 2016

«« Vissza ««

Üdvözlet a honlap látogatóinak!

 

2012 júliusában megemlékeztünk egy 5 éves évfordulóról. A honlap megnyitásának 5. éve volt 2012-ben.

Ma, - 2016 júliusában a 9. évfordulónál tartunk.

 

Van azonban egy másik, figyelemre méltó szám, amely a közeljövőben kerül beiktatásra. Vendégkönyvünkben a napokban a 9.997. látogatót regisztrálta a gép. Mai nappal összesen 9 999 látogató volt és 128 bejegyzés a vendégkönyvben.

 

A weblap szerkesztősége nevében köszönetet mondunk azon érdeklődőknek, akik eddig betekintettek a honlap oldalaira. Esetenként, vagy rendszeresen, akár csak egy alkalommal is megnézegették iskolatársaik emlékképeit, elolvasták volt tanáruk írásait, a régi szép idők történeteit. A szerkesztőséghez küldött anyagok szinte mindegyike kedves emlékeket elevenít fel, - hiszen az emlékezés leginkább a szép és vidám eseményeket őrzi, - s ezeket osztottuk meg társainkkal.

Kérjük, hogy a jövőben is gyakran látogassatok el a honlapra, s ha mód van rá, néhány sor erejéig a vendégkönyvbe is tegyetek bejegyzést. Üzeneteiteket mindig örömmel fogadjuk. Szomorú hangvételű írás csak akkor érkezik, ha volt iskolatársaktól, osztálytársaktól való búcsúzásról kapunk értesítést. Ekkor is előjönnek az emlékek, s tisztelettel, szeretettel gondolunk vissza azokra, akik eltávoztak körünkből.

 

Továbbra is szeretettel várjuk leveleiteket a honlapon feltüntetett e-mail címre, vagy a

dokaistvanne@gmail.com címre.

Király Csaba ötletgazda és főszerkesztő – az iskola egykori szakoktató tanára

Dóka Istvánné – Rácz Mária 1966 IV. e - szerkesztő

  

 

A Boldogság Édes Madara

(A horgolt kézimunka készítője Tóth Pálné Zsuzsanna

Rácalmáson élő nyugdíjas pedagógus - Rudas)

 

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.