2016. 06. 18. 1966 IV. a osztály 50 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1966 IV. a

Az 1966-ben végzett IV. a osztály szervezésében

Időpontja: 2016. június 18.

Helye: Beliczay Katalin otthona (Brassó út)

Főszervező: Beliczay Katalin

Vendégkönyvi bejegyzés:  

2016-05-29 15:56:09, GMT +2
Név:   Földi Katalin

"Tisztelt Olvasók! Örömmel szeretném megosztani Mindenkivel, hogy - Édesanyám Palotás Ágnes az imént mondta -,

2016. június 18.-án 50 éves érettségi találkozóra hivatalos, ahol az 1966.-ban, IV.a-ban, Mészáros Lajos diákjaként végzett osztálytársaival találkozik. Nagyon örülünk és köszönjük a szervezést. Földi Katalin"

 

Szerkesztőségünk örömmel konstatálta, hogy az osztálytalálkozó folyamatban van, ill. remélhetőleg létrejött. Sajnáljuk, hogy beszámolót, vagy néhány fotót nem küldött senki a honlap számára. 

Iskolánk legkedvesebb nyugdíjas tanárához, Dr. Gockler Lajosné Piroskához fordultam segítségért, - akiről tudtam, hogy az osztály egyik diákjával néha találkozni szokott, - érdeklődjön Beliczay Katalinnál, mit tud erről a találkozóról. Drága Piroska levélváltással szerezte meg az információt és küldte hozzánk, hogy szerkesztőségünk bezárhassa a félig megnyitott oldalt a találkozóról.

Kedves Katalin a következőket írta levelében, melyet Piroska tanárnőn keresztül kaptunk meg:

Kedves   Piroska!
Tényleg  sikerült  az 50  éves érettségi találkozó. Nálam  tartottuk meg az összejövetelt .  A régi  osztályból  12  embert  tudtam   megtalálni, - hárman  egyből  lemondták, egy nem is  jelentkezett,  egy  beteg.  Igy összesen  heten voltunk. Jól sikerült, kedves jókedvű társaság jött össze.
Palotás Ági is itt  volt,  fényképezett is.  Ha  szerencsénk van, fölteszi a Bagi  honlapjára.
Örülök, hogy  jelentkeztél.  Remélem, máskor jobb hirekkel. (Piroska tanárnő ugyanis levelében szembetegségéről is írt Katinak. Lám egészségi problémái mellett is fontosnak tartotta, hogy a Bagi honlap folyamatában működjön.)
Puszi a Brassó útról.

 

Kedves Katalinnak köszönjük az együttműködést. Remélhetőleg Palotás Ágnestől is érkezik majd néhány fotó, mely megörökíti a vidám találkozót. Későbbi levélben megkaptuk Katalintól a találkozón megjelentek névsorát:

Farkas Olga, Gyenge Ica, Sallai (Dosztál) Márta, Juhász Ildikó, Németh Márta, Palotás Ági és a vendéglátó - Beliczay Katalin

A szerkesztőség részéről szeretettel küldöm üdvözletem

a kedves találkozó résztvevőinek, - személyesen, mint régi ismerőst,

Dosztál Mártát külön puszilom, talán Ő is emlékszik még a Lázár V.

Általános Iskolából osztálytársára, Rácz Máriára. 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.