Rajky Emma tanárnő unokahúga - Fáy Krisztina levele Dóka Istvánné részére

«« Vissza ««

Rajky Emma tanárnő unokahúga, - Fáy Krisztina - küldött levelet szerkesztőségünknek.

Feladás dátuma: 2016.01.07. 10:18

E-mail cím:  krisztinaf@t-online.hu

Üzenetet küldő neve: Fáy Krisztina

 

 

Kedves Dóka Istvánné!
Rajky Emma matek-fizika szakos tanárnő testvérének a lánya vagyok.Ezúton jelzem, hogy szeretett Nagynéném 2015. december 28-án, 91 éves korában meghalt.
Temetése februárban lesz, aminek nincs még pontos dátuma, csak a helye biztos: a VII. kerületben lévő Rózsák terei templom altemplomában lévő urnatemető.
A temetés pontos napjával kiegészített gyászjelentést amint elkészült elküldöm Önnek, és kérem, hogy ha lehet, majd legyen kedves az iskola honlapjára feltenni, azzal a céllal, hogy azon keresztül eljusson kedves tanítványaihoz, tanártársaihoz.
A honlaphoz ezúton gratulálok és kívánok további jó egészséget a munkálkodáshoz, sokak örömére!
A honlapon korábban megtaláltam a tanárok névsorában Nagynénémet is, most viszont nem, de az is lehet, hogy nem jól kerestem. Ha lehet, kérem, segítsen nekem ebben. Előre is köszönöm.
Mellékelek Nagynénémről egy fotót, melyet 2015 áprilisában készítettem.

Üdvözlettel:
Fáy Krisztina

 

 

Feladás dátuma: 2016. január 7. 22:41 

Üzenetet küldő neve: Dóka Istvánné

 

Kedves Krisztina!
Nagyon köszönöm a weblap szerkesztősége nevében, hogy leveleddel megkerestél engem. Örülök, hogy fontosnak tartottad, hogy a honlapon keresztül értesítsd a volt diákokat, ill. tanártársakat a szomorú hírről. 91 évet megélni remélem örömteli volt Számára. Én személyesen nem ismertem a tanárnőt, de azoktól a volt diákoktól, akik írtak szerkesztőségünknek, sok szépet olvastam Róla. Nagyon köszönjük a fotót is. Tisztelettel várom a gyászjelentést. Azt nem tudom, hogy valaki el tud-e menni a temetésre, de emlékoldalt nyitunk a tanárnő számára, ott bemutatnánk a gyászjelentést is. A weblap ötletgazdája, Király Csaba egykori szakoktató tanár talán képviselni tudja az Iskolát. 
A honlap felső, vízszintes sorában lévő menüpontok között szerepel a Tanárok és oktatók cím alatt a névsor. Ott meg lehet találni ABC sorrendben a tanárnő nevét is. Itt küldöm a linket: http://www.bagiszki.hu/rajky-emma
Egyébként a weblap felső fotója alatti vízszintes sor első panelja a Keresés a webhelyen cím után be lehet írni azt a nevet, akit keresünk. Rajky Emma nevét beírva három oldalon található Róla írás, - akár  csak egy mondat -  vagy fotó. 
Amennyiben időd és módod van rá, szívesen fogadnánk Részedről is néhány sort, mint a rokonról, - akár életút cím alatt is megfogalmazhatnánk. Nem kell, hogy nagyon hosszú legyen. 
Még egyszer köszönöm, hogy felkerestél minket. Várom a válaszleveled. Tisztelettel: Dókáné Marika

 

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.