Csoportképek - 1967 IV. a

«« Vissza ««

A Diákévek menüpontba

helyeztük fel az alábbi fotót, mely osztályképet Hámori Éva mutatott be a facebook  bagis csoportjának Gyikó Jánosné által megnyitott oldalán. A csoportképet köszönettel megörökítjük a honlap részére is.

 

 

 

 

 

 

Felhelyezve: 2014. szeptember 7-én

A képpel kapcsolatban néhány komment a facebook-on:

 

Hedvig Galán K: Mikor készült ez a kép?

Gyikó Jánosné Erzsébet: Jó kérdés ! Vagy 1966, vagy 1967, a pontosra nem emlékszem.

Katalin Miskolczi: Én 1966-ban végeztem, szívesen emlékszem a pöttyös ruhánkra, mi elsőben csináltattuk. Örülök a képnek.

Koller Erzsébet Varró Gáborné: Ez megvan nekem is! Zsigmond Magdi hiányzik, aznap nem volt iskolában. ...és tudjátok mikor készült? 1964. május körül, első osztály vége felé. Még nem volt mindenkinek kész a pöttyös ruhája. 

Gyuláné Füzes: Sajnos én sem vagyok még rajta (Benkő Borbála) mert az I. osztályt Hódmezővásárhelyen jártam.

Éva Hámori: Szerintem meg csak nem mindenki hordta szívesen, és ha lehetett mellőztük. A köpenyből legalább bármilyen fazont elfogadtak. Szerintem meg inkább 3. vége felé 1966-ban készült.

Koller Erzsébet Varró Gáborné: Évikém, tévedsz. Első évvégén 24-en voltunk. Akkor elment valahova Komjáti Éva, de még ott ül az Ildi mögött a második sorban. Harmadikban már Tóth Mariann sem járt velünk, aki ott áll az ofő előtt.

Kedves Benkő Borbála, ez az 1963/64 év I. a osztálya volt, végeztünk 1967-ben. Valamelyik másik osztályba járhattál!

Dókáné Rácz Mária: Koller Erzsébetnek igaza lehet, hogy Borbála nem ebben az osztályban keresendő. Az én nyilvántartásom szerint a honlapon Benkő Borbála név az 1963 IV. d osztályban szerepel. Ofő: Dr. Gockler Lajosné Piroska néni. A bagis honlap rendszeres látogatója, Tőle van az iskolai történések legtöbb leírása, legtöbb fotója, - Nála van az iskolai emlékek tárháza.

 

 

 

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.