Horváth Éva levele Dóka Istvánné részére

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Éva Horváth

Feladás dátuma: 2014.04.30. 21:36  

 

Tisztelt Dóka Istvánné!
Sajnos az 1991-ben IV. b osztály tablóképem nem találtam meg, csak a ballagási meghívóm, amit mellékelek és az osztályok "hiányzó láncszeme" kitöltésre kerülhet. A honlap vendégkönyvébe beírtam. Remélem segíteni tudtam az adatgyűjtési munkát. Üdvözlettel: Horváth Éva/öregdiák

 

 
Üzenet küldője:  Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2014. május 1. 20:00  

 

Kedves Éva!
Köszönjük a vendégkönyvi bejegyzést és a címemre küldött levelét. A ballagási meghívó két oldalát lemásoltam és felhelyeztem a Ballagás menüpont megfelelő sorába. Itt küldöm a linket, melyre lépve, megnyílik az oldal. A képek scennelt formában való átküldése tisztább betűket adott volna, de szerintem így is eredeti a küldeménye.
 

Az osztálynévsorban a nevére illesztett link is ide mutat. 1991 IV. b
Köszönjük.
Üdvözlettel: Dóka Istvánné Marika
U.i.: Ha más anyagot is szeretne küldeni a honlap számára, azt is szeretettel fogadjuk.

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2014. május 1. 20:26 

 

Kedves Marika 

Ha tudok még valamit, meg fogom küldeni. Sajnos most olvastam az Eötvös SzKI honlapján, hogy a nekünk is volt igazgatónk Kucsák Béla 2014.április 30-án elhunyt. Nyugodjék békében. Nagyszerű ember volt. 

Önnek Marika, elismerésem a remek honlapért és a fáradhatatlan munkájáért. Jó érzés tölti el az embert, hogy az emlékei visszaköszönnek, mint pl. a Piroska néninek írt verseimet több mint 20 év után viszontláttam.  

Üdvözlettel: Horváth Éva

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma:  2014. május 1. 20:39

 

Kedves Éva!
Még a honlapon dolgoztam, mikor olvasom a legújabb bejegyzést a vendégkönyvben, ami szintén Öntől érkezett. Nagyon megdöbbentett a hír. Azonnal megnyitottam a Megemlékezés tanárainkról menüpontban   - szomorú kötelességként - a szakközépiskola egykori igazgatójához szóló megemlékező oldalt. Egyelőre csak az Ön által eddig küldött sorokat helyeztem fel. Sajnos az Eötvös iskola oldalán csak ez a rövid bejegyzés látható. Remélem, később bővíthetjük az oldalt a temetéssel kapcsolatos tudnivalókkal. Király Csaba, a Bagi Szakközépiskola egykori gyakorlati oktató tanára, a honlap megnyitója bizonyára tiszteletét tenné a volt igazgatója búcsúztatóján.
Levelében olvashatókra válaszolva: - örülök, hogy tetszik a honlap tartalma. Király Csabával ketten végezzük a gyűjtő munkákat és a beérkező anyagok fogadását, felhelyezését. Bizony Dr. Gockler Lajosné Piroska néni nagyon sokat segített értékes ismereteinek, kedves emlékeinek bemutatásával. Örülök, hogy Önnek volt kapcsolata Vele. Én csak itt, az interneten, most ismertem meg Őt. Csodálatos egyéniségnek tartom. Fáradhatatlan munkával gyártotta az anyagokat a honlap látogatóinak bemutatására. S lám, Ön is örömmel találkozott az ismert anyagokkal.
Most búcsúzom. Ha közlendője lesz, küldje címemre.
Köszönettel: Marika

 

Szerkesztői kiegészítés!

Ballagási meghívó másolatának felhelyezése az adott oldalon:  1991 IV. b

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.