Dóka Istvánné levele Feith Éva részére

«« Vissza ««

2013. január 13-én

Feith Éva nevével találkoztam a facebook-on, és láttam az adatai között, hogy bagis diák volt. Kértem, írjon levelet nekem a diákéveiről, pontosan melyik osztályba járt. Mivel azt is olvashattam az adatai között, hogy Dunaharasztin élnek, ezért egyik volt osztálytársamtól, Patakiné Zwick Magdolnától is segítséget kértem, akitől megtudtam, hogy igen, ismeri Évát.

2013. január 15-én megérkezett Tőle is a levél. Azonnal kaptam Tőle fotókat is, így már minden beigazolódott. Kértem, nézze meg a honlap oldalait, és küldjön Ő is információkat az anyagokkal kapcsolatban.

  

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2013-01-16 7:43

 

Kedves Éva!
Köszönöm leveled, melyben mindjárt mellékeltél fotókat is. Így be tudtalak azonosítani, s igen, fenn van az osztályotok tablóképe is a honlapon. Osztálytársad, Wlassics Ágnes rengeteg információval és tartalmas írásokkal látta el szerkesztőségünket. Nem tudom, láttad e már a honlapot, küldök néhány linket, mely oldalt - ide lépve - innen is azonnal kinyithatsz egy oldalt.  Az osztálytalálkozó képgalériájára lépve, láthatod az általad is bemutatott fotókat. Ha van kedved és időd, a képeken látható személyek megnevezését megírhatod, s akkor azt is felhelyezem.
Ha már minden oldal ismerős, Te is készíthetsz beküldendő anyagot, amely szólhat társaidról, tanáraidról, Önmagadról régen és most cím alatt is. Ágnes írt Rólad nekem, de pontos részletek hiányában nem készült felhelyezhető anyag.
Várom válaszod. Üdvözlettel: Marika

 

 

Üzenet küldője: Feith Lénárdné Gábler Éva

Feladás dátuma: 2013.01.16. 17:27 

 

Kedves Marika, Nagyon köszönöm a levelet nagyon örültem neki. Én nem a Heszlein Ági rokona vagyok hanem a Krecsmár Marié. Köszönöm még egyszer.

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma:. 2013-01-17 6:10

 

Kedves Éva! 
Nagyon sajnálom, ha a Heszlein Ágnes-sel kapcsolatos közlésünk téves volt. Úgy látszik Wlassics Ágikának nem volt már pontos az emlékezés a családi kapcsolatokról. Természetesen azonnal javítom, ha erről megírod nekem a pontos adatokat. Egyébként a levelezésünket is fel szoktam helyezni a honlapra. Ezután a mostani levelek is felkerülnek - Adatgyűjtés levelei - menüpontba.
Várom kedves leveled, szeretettel: Marika

 

 

Üzenet küldője : Feith Lénárdné

Feladás dátuma: 2013-01-17 17:53

 

Szia Marika!  Ez a levél van meg, (január 16.) . A Heszlein Ági a legjobb barátnőm volt. Úgy maradhat nem kell javítani.

Üdv. Évi.

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2013-01-17 19:48

 

Kedves Éva!
A korrekciót végrehajtottam. Azt írtad, hogy Krecsmár Mária rokonod, A Mozaikok menüpontban az Érdekességek oldalon látható ez az anyag, amely a nevedre kattintva is megnyílik, valamint itt a levélben a kék színű 21-es számra kell kattintani:
21 Gábler Éva és rokona - Krecsmár Mária és barátnője - Heszlein Ágnes
Ha majd később eszedbe jut valami, ami még nincs fenn a honlapon, mert azt csak Te tudod, akkor írd meg légy szíves. Ágnes valami népi táncról beszélt, de nem tudta pontosan. Ha erről szeretnél írni, és küldeni képeket, azt is örömmel felhelyezem. Várom válaszod: Marika

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.