Dóka Istvánné levele Táborszkné Büki Julianna részére

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2012. november 29.

 

Kedves Julianna!

Dóka Istvánné Rácz Mária vagyok, a Bagi Ilona gimnáziumban 1966-ban érettségiztem az "e" osztályban. A már megszűnt iskola honlapjának szerkesztőségében dolgozom, mely honlap megálmodója Király Csaba, egykori szakközépiskolai tanár.
Keresem az 1966 IV. d osztály volt diákjait, mert ezen az évfolyamon csak tőlük nem kapott még szerkesztőségünk érettségi tablóképet, ahol az osztályt bemutathatnánk. Annak reményében írok Neked, hogy azt gondolom - adataid alapján, - Te vagy az egyik tagja az osztálynak.
Bár az Adatlapodon az iskolák megjelölése hiányzik. Amennyiben Te vagy az a volt bagis diák, arra szeretnélek kérni, küldj egy scennelt tablóképet - nagy felbontásban - a következő címre: janosballa@tolna.net Ha tévedtem, elnézésedet kérem, s gratulálok a 9 unokádhoz.
Üdvözlettel: Dókáné Marika (én is itt vagyok az -en is, de érdemes megnézni az iskola honlapját: bagiszki.hu) 

 

 

Üzenet küldője: Táborszkiné Büki Jutka

Feladás dátuma: 2012. december 3.

 

Nem biztos, hogy van tablóképem, volt egy két költözésem, de utánanézek, és ha én nem találok, megkérdezek néhány osztálytársnőmet. üdv Táborszkiné Büki Jutka

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2012. december 4.

 

Kedves Jutka! Örülök, és nagyon köszönöm, hogy válaszoltál levelemre. Izgatottan várom a tablóképet, vagy bármely más fotódat, írásodat magadról, régi emlékeidről és új, Veled kapcsolatos eseményekről. A témához a honlap megtekintése segítséget nyújt. Még egyszer köszönöm, hogy jelentkeztél. Kellemes adventi ünnepeket kívánok Neked és kedves családodnak: Dókáné Marika

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.