Dóka Istvánné levele Conrádiné Kiss Margit részére

«« Vissza ««

Vendégkönyvi bejegyzés

 

Dátum:  
2012-11-05 13:11:42, GMT +1
Név:  
Conradiné Kiss Margit
Email:  
Sorszám:  
70

 

1964-ben végeztem a IV d. osztályban. Keresem Hegedüs Erzsébetet, Pázmán Évát. Örülnék a jelentkezésüknek.

 

Dátum:  
2012-11-05 13:32:30, GMT +1
Név:  
Conradiné Kiss Margit
Email:  
Sorszám:  
71

 

Bocsánat, lemaradt az E-mail címemből egy betű. Ostoba dolog, de mint minden rosszban, ebben is van valami jó, felfedeztem egykori osztálytársam bejegyzését. Andrásik Marika, ha nem haragszol megkereslek.

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2012. november 5. 19:34

 

Kedves Margitka!
Örülünk, hogy honlapunk vendégoldalára bejegyzést tettél, még ha csak keresés címen is. Reméljük, azért a honlap oldalaira is rátekintettél, legalább az osztályotokkal kapcsolatos névsort és tablóképet bizonyára megtekintetted. Igaz, még nem igen jelentkeztek osztálytársaid, hogy egy-egy emlékképet vagy régi kedves gondolatot  megosszanak velünk és társaikkal. Lehetnél Te az első, aki az osztály tagjai közül ezt megteszed. A menüpontokat láthatod, minden témában készültek már írások és kerültek felhelyezésre fotók.
Amint Andrásik Marika is írta, - néha találkoznak a régi osztálytársak. Két-három mondattal is be lehet jelentkezni a honlap oldalainak alsó sorában látható e-mail címen, vagy azon a címen, melyről most én írok Neked, mint a szerkesztőségünk egyik tagja.
Ha van időd, örömmel várjuk leveled a régi emlékekről és az új élményekről.
Üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária 66.e osztály volt diákja

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Margitka a válaszlevelét és 6 db kedves fotót az iskolai életből, osztálytársairól a honlap postacímére, Király Csaba ötletgazda nevéhez küldte, aki a következő választ küldte számára.

 

  

Feladás dátuma: 2012. november 7.
 
Kedves Szerkesztők!
Ezen a címen jelentkezem, sajnos valahogy elütöttem a kedves hölgy levelét, aki a Vendégkönyvbe való jelentkezésemre reagált. Elnézését kérem.
Nagyon megörültem, amikor egy unokatestvérem felfedezte a Honlapot és elküldte nekem a címét. Nagyon sok szeretettel gondolok vissza egykori iskolámra, tanáraimra. 1964-ben érettségiztem a IV. d osztályban. Furcsa véletlen, hogy nem régen találtam egy pár ügyetlen fotót osztályunkról, illetve a búcsú kirándulásunkról  1964 nyarán. (Mellékletek)
Ha tudtam valamivel hozzájárulni, hogy munkájuk még sokáig és sokaknak örömöt szerezzen, akkor már megérte. Sok sikert kívánok és még egyszer köszönöm munkájukat!  
Conrádiné Kiss Margit

 

 

Feladás dátuma: 2012. november 07.
 

Kedves Margit!

Király Csaba vagyok a weblap ötletgazdája. Örömmel olvastam levelét, amiből kiolvasható az iskola iránt érzett szeretete, megbecsülése.  Számomra nagy elégtételt jelent, hogy 10 évvel ezelőtti elképzelésemet megvalósítva sok volt diáknak, tanárnak szereztem kellemes pillanatokat a múlt felidézése kapcsán. Szerencsém volt, mert mindjárt a kezdeteknél csatlakozott hozzám két volt diák, kik segítettek a weblap külalakjának, tartalmi részének megfogalmazásában. Az ő érdemük a honlap jelenlegi formája.
Gondolom Önnel Dóka Istvánné vette fel a kapcsolatot, aki szívén viseli a weblap sorsát. Kérem, segítsen neki abban, hogy az elküldött fényképek háttéranyagát szépen összeállíthassa. Köszönjük a küldött másolatokat.
Üdvözlettel:      Király Csaba

 

 

Feladás dátuma: 2012. november 8. 7:04

 

Kedves Margitka!
Nagyon megörültem, mikor Király Csaba levelén keresztül olvashattam e-mailed. Néha bizony előfordul, hogy érdeklődésünkre nem kapunk választ, ezért kicsit most is aggódtam, kapok-e visszajelzést. S lám, a válaszod megjött, és megható, szép sorokat olvashattam emlékeidből, s leveled tartalmából a hangvétel is szívemhez szóló volt. Köszönöm, hogy felkerestél bennünket.
A küldeményből hamarosan összeállítok egy oldalt, vagy kettőt, a képeket is bemutatva. Ha elkészültem, jelentkezem címeden, de addig is szívesen fogadnám, ha a fotókról néhány részletező mondatot írnál, netán nevek felsorolását is beilleszthetném. Ha tanárok is vannak köztetek, azt mindenképpen jó lenne kiemelni.
Várom válaszod! Csak e levélre kell rákattintani, hogy válasz, és már a cím nem vész el.
Szeretettel: Dókáné Rácz Mária 66.e

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

A megküldött tájékoztató és fotók alapján az alábbi oldalak kerültek felhelyezésre:

Diákévek menüpontban:    1960-1964 évfolyam, d osztály

Szabadidő - Osztálykirándulások menüpontban:  1964 IV. d osztály

Akkor és most - Régen és ma menüpontban: Kiss Margit  1960 -1964 IV. d 

  

 

Feladás dátuma: 2012. november 8.

  

Kedves Margitka!
Két oldal elkészült a küldött anyagok alapján. A harmadikhoz még szívesen fogadnék Tőled az iskolaévek utáni fotókból egyet, vagy kettőt. Az iwiw oldaladon jártam, de ott fotót nem találtam. Az Adatlapon olvasható bemutatkozást esetleg ide átmásolhatom, ha szeretnéd, de egyéb tájékoztatót is írhatok.
Levelezéseinket a weblapon rögzítjük, a menüoszlop utolsó előtti sorának megnyitásakor megtalálod a neved. Most a könnyebbség érdekében elküldtem linken is. Az anyag alján másik három link található, melyekre, ha rákattintasz, megnyílnak a Diákévek és az Osztálykirándulások menüpontban elkészített oldalak.
Ha van még egy kis időd, akkor tehát pontosítást kérnék a kirándulás helyéről, kísérőtanárok nevéről, valamint az Akkor és most menüpontban megnyitott, Rólad szóló oldalhoz néhány gondolatot és fotót várok.
Amennyiben az elkészült anyaghoz hozzáfűznivalód lenne, kérlek írd meg.
Várom válaszod. Üdvözlettel: Marika 

 

 

Feladás dátuma: 2012. november 9. 13:26

 

Kedves "Dóka"!
"Belemelegedtem az emlékezésbe". Margitka két anekdotát írt levelében, melyet  a honlap egyik oldalán fogunk bemutatni.

Ne haragudj, csak úgy előjöttek valahonnan ezek az emlékek, hogy olvasgattam a lapot.
Köszönöm nektek, régen volt, hogy örömeim, gondjaim közben  rám talált a múlt.  

 

Akkor és most_ Köszönet tanárainknak menüpontban került felhelyezésre az utolsó levél gondolatsora: 

Kiss Margit - a múlt szép emlékei ... 1964 IV. d

 

 

Feladás dátuma: 2012. november 12. 12:13

 

Kedves Marika!
Köszönöm a munkádat.

További sok jó anyagot és hozzá szerető szívet kívánok neked és szerkesztő társaidnak!

 

 

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.