Az iskola diákjai a neten

«« Vissza ««

Lippai Gábor 1992 IV. a osztályban érettségizett

 

Idézet az internetről

 

 

Lippai Gábor 1974-ben született Budapesten. 

Az általános  iskola után a Pestszenterzsébeti Műszaki Szakközépiskola és Gimnáziumban (Bagi Ilona Szakközépiskola) szerzett érettségit és elektroműszerész végzettséget.

Tanulmányait a Bánki Donát műszaki főiskolán folytatta, ahol 1995-ben államvizsgázott gépészmérnökként, autótechnika szakirányon.

Első munkahelye 1996-ban a Tűzoltóság Központi Javító Üzeme volt, ahol a fejlesztési osztályon műszaki főelőadóként, majd a  KJÜ-nél készített felépítmények készítésénél (STEYR, GAZ, IFA) fejlesztési mérnökként végzett munkát.  Később a 174 db MB-RBI gépjárműfecskendő véginstallálási munkáinál megbízott művezetőként vett részt.

 

2001-től a KJÜ átalakulását követően a BM HEROS Rt. Tűzoltástechnikai és Felépítménygyártó üzletágát irányította, majd a belső átszervezéseket követően 2003-tól logisztikai és fejlesztési vezetőként, 2004-től 2012-ig fejlesztési vezető, 2012 tavaszától termelési vezető.    

 

A kezdetek óta közreműködik a HEROS tűzoltógépjármű és részegység gyártási programjaiban, ahol a mindig új kihívást jelentő műszaki problémákat az irányításával működő team hatékonyan képes kezelni, példaként az elsőként a repülőtéri tűzoltógépjárműveknél jelentkező tűzoltástechnikai berendezés vezérlési feladatok, vagy a felépítményeknél jelentkező korróziós és tömegproblémák megoldását érdemes kiemelni.     

A szakmai folyóiratokban (Flórián exPress, Védelem) megjelent cikkei a HEROS járműveit és technológiáit mutatják be.  

 

Szerkesztőségünk gratulál jó munkájához, eredményes előmeneteléhez.

További sok sikert kíván a honlap szerkesztősége 2012 augusztus

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.