Dóka Istvánné levele Budai Józsefné Maróti Olíviának

«« Vissza ««

Osztálytársak keresése céljából bejegyzést kaptunk a honlap Vendégkönyvébe

Budai Józsefné Maróti Olíviától, aki 1959-ben a IV. d osztályban érettségizett.

Bejegyzés dátuma: 2012. június 22.

 

"1959-be végeztem a 4,d. osztályban. Szeretnék osztálytársakat találni és felvenni velük a kapcsolatot. Kérem, ha tudnak, segítsenek! Nevem Budai Józsefné."

 

 

Szerkesztőségünk a következő választ küldte. 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2012. június 22. 16:39

  

 

 

Kedves Olívia!


Dóka Istvánné Rácz Mária 1966 e osztály volt diákja és a Bagi honlap szerkesztőségének egyik tagja vagyok. Kérésedre tájékoztatlak azokról az információkról, melyek jelenleg honlapunk szerkesztőségének ismeretében van.

 

    • Szabados Margitkával (Szabó Miklósné) 2008 őszén vettük fel először a kapcsolatot.  Az iwiw-en megtalálható az elérhetősége.
    • Dr. Petró Imréné Hajnal Ilona szintén felvette szerkesztőségünkkel a kapcsolatot. 2009 februárjában. Ő ugyancsak megtalálható az iwiw oldalán.
    • Réfi Oszkó Magdolna a Varga Jenő Közgazdasági Szakközépiskola (Pesterzsébet) történelem szakos tanára volt. Közvetlen kapcsolatot Vele nem tudtunk létrehozni.
    • Szabó Romána vezető gyógytornász. Szabados Margitkától kaptam meg a címét, de levelünkre, melyet 2010 márciusában küldtünk, nem kaptunk választ. Ő is az iwiw-en volt megtalálható.

Remélem ezzel is tudtam segíteni.
Ezúton megjegyezni szeretném, - amennyiben van egy kis időd - mint nyugdíjas pedagógus - örömmel fogadnánk néhány emlékképet, néhány sor visszaemlékezést a régi iskoláról, a diákévekről, tanárokról, társakról, s netán az érettségi utáni évekről, röviden az életpályáról. Amennyiben megtekintetted a honlap menüsorát, láthatod a témákat. Minden írásnak, fotónak helye van, a volt diákok és tanárok számára.
Ha most nincs időd, akkor röviden, akár egy fotó is megfelelne - kezdetnek.
Ha az osztálynévsort megnézed, az említett leánytársak neve kékkel van jelezve. Ez azt jelenti, ha arra rákattintasz, akkor ott megnyílik egy oldal, a velük kapcsolatos ismereteinkről. (Ha ezzel tisztában vagy, akkor elnézést a magyarázkodásért.)
Ha netán létrejönne egy osztálytalálkozó, feltétlenül küldjetek értesítést, hogy megörökítsük az osztály és valamennyiünk számára.
Szeretettel várom válaszleveled: Dókáné Marika

 

 

Üzenet küldője: Budainé Maróti Olívia

Feladás dátuma: 2012. június 23-án 5:43

 

Kedves Marika!

Köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltál levelemre.

Sajnos nem lettem okosabb, mert ennyit és is kinyomoztam, sőt Románával - aki pad társam volt - már levelezünk. 

Holnap utazunk, így most nincs sok időm, ezért csak annyit.

- Engem még abban az évben felvettek a  Marx Károly Közgazdasági Egyetem Ipar Szakára, s el is végeztem. Ott ismerkedtem meg férjemmel, s mivel Ő szekszárdi volt, Szekszárdra jöttünk. A Bezerédy István akkor még Közgazdasági Szakközép Iskolában helyezkedtem el /statisztikát, számvitelt tanítottam/. Mindjárt beiratkoztam az egyetem tanári b - kiegészítő szakára, s el is végeztem.  42 évig tanítottam ugyan abban az iskolában és innen mentem nyugdíjba is. -

Elnézést kérek, de csak fél éve vagyok laptop tulajdonos, s  számítógépet se használtam eddig - önképzéssel tanulok, így még sokat nem tudok. 

Remélem ez a levél is megtalál téged, s kapcsolatban maradunk.  Olívia

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné 

Feladás dátuma: 2012. június 23. 5:49 

 

Kedves Olívia!
Köszönöm a gyors válaszleveled. A rövid tájékoztatót is - szakmai életedről - melyet majd beillesztek egy oldalba, s ha majd több időd lesz, bővíthetjük.
A következő levélváltásig üdvözlettel: Marika
U.i.: Levelezésünket a honlapon is visszatekintheted a megfelelő menüpontban. Ott most a volt diákképedet illesztettem be.
 

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Budainé Maróti Olívia rövid bemutatkozó sorainak felhasználásával szerkesztőségünk megnyitott egy oldalt, az Akkor és most_Régen és ma menüpont alatt: Maróti Olívia 1955 -1959 IV. d

 

«« Vissza ««



Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.