Király Csaba levele Rutkowskiné Gács Mária

«« Vissza ««

From: Rutkowskiné Gács Mária [mailto:rutkowskine@lapker.hu]
Sent: Tuesday, June 14, 2011 2:22 PM
To: abacs1@t-online.hu
Subject: Osztály tabló
 
 
Kedves Szerkesztő!
A Bagi honlapján nem találtam meg az 1969-ben érettségizett IV. a osztály,az én osztályom  tablóját. A tablót megtalálta, lefotóztam és át tudom küldeni. Lehetséges, hogy megvannak a ballagásunk képei is, meg egy vagy két osztálykirándulásról is vannak fotóim. Esetleg azokat is fel lehetne tenni. Be tudom szkennelni őket. 
Nagyon szomorúnak találom, hogy az osztályunknál csak az Osztályfőnökünk, a  Rózsika néni gyászjelentése van. Ennél azért vidámabbak voltunk!
Várom a választ. Üdvözlettel: Rutkowskiné Gács Mária
 
 
From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Tuesday, June 14, 2011 3:19 PM
To: Rutkowskiné Gács Mária
Subject: RE: Osztály tabló
 
 
Kedves Mária!
Király Csaba vagyok a weblap ötletgazdája. Örömmel olvastam levelét, hiszen az Ön segítségével középiskolai osztályáról több dokumentumot mutathatunk be a honlap látogatói számára.
Kérem, minden rendelkezésére álló anyagot (szalagavatós- ballagós meghívót, stb)  szkennelt formában – lehető legnagyobb felbontásban - küldjön el!
abacs1@t-online.hu  e-mail címre.
Továbbá érdekelne bennünket, hogyan fedezte fel a Bagi Ilona emlékoldalát, illetve van-e olyan élménye diákéveivel kapcsolatban, melyet szívesen megosztana az olvasóval?
Várom levelét. Üdvözlettel, Király Csaba
 
 
From: Rutkowskiné Gács Mária [mailto:rutkowskine@lapker.hu]
Sent: Tuesday, June 14, 2011 4:18 PM
To: Király Csaba
Subject: RE: Osztály tabló
 
 

Kedves Király Csaba!

Köszönöm gyors válaszát. A Bagi Ilona emlékoldalról a nagynénémtől, Lonci nénitől (Németh Vilmosnétól) hallottam.  A célom jelenleg csak annyi, hogy ki  szeretném egészíttetni a Bagi öreg diákjairól készített - nagyon színvonalas - honlapot a hiányzó osztály tablójával és esetleg néhány fotóval.

Sajnos a mi Osztályfőnökünk Kovács Mihályné szül. Wégner Rózsika elhunyt.  Ő egy eléggé szigorú és zárkózott ember volt, továbbá a mi gimnáziumi éveink alatt született a fia, így második-harmadik osztályos korunkban  szülési szabadságon volt. Évenként mások helyettesítették. Szerintem főleg  ez az oka, hogy a mi osztályunk ennyire szétesett és nem igen tartjuk a kapcsolatot sem egymással, sem a volt iskolával. Gondolom, hogy  ezzel a néhány mondattal érzékeltettem azt is, miért nem szeretnék „élménybeszámolót” írni a gimnáziumi évekről.

Hamarosan fogom küldeni a fotókat az adatbázisba.

Üdvözlettel:  Rutkowskiné Gács Mária

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.