Dóka Istvánné levele Fias Adriennek

«« Vissza ««

Feladás dátuma: 2011-01-29

 

Kedves Adrienne! 

Egy közvetett levélváltásunk kapcsán megkerestem az Ön nevét az iwiw-en, korábban már találkoztam az Ön oldalával, mikor a bagis diákok után érdeklődtem. Én ugyanis jelenleg, immáron 2-3 éve a Bagi honlap szerkesztésében tevékenykedem. Ezúton meg is szólítom, ha vannak az iskolával kapcsolatos emlékei, melyet szívesen megosztana a honlap látogatóival, ezen az e-mail címen megküldheti számomra. (Diákokról, tanárokról, netán régi fotókkal mellékelve.) 
Szeretettel várom válaszlevelét.
Üdvözlettel: Dóka Istvánné Rácz Mária

 

 

Feladás dátuma: 2011-05-14   22:12

 
 

Kedves Mária!

Én a Bagi Ilona gimnáziummal kapcsolatban nem tudok adatokat illetve történeteket szolgáltatni. Tavaly májusban volt a 40 éves  érettségi találkozónk. Ott csak az  osztályfőnökünk, Bakos Ferencné (Zsuzsa néni) volt. Még annyit tudok, hogy a Bisztricsányi Edéné, a Makay Magdolna, Novák Béla tanár úr és Tóth Lajosné (Olgi néni ), valamint  Józsa Ili néni meghalt.
Üdvözlettel: Fias Adrienne

 

 

  

Feladás dátuma: 2011-05-15 6:49

 

Kedves Adrienne!
Örülök, hogy ismét levelet kaptam Tőled, - engedd meg, hogy tegezhesselek.
Köszönöm, hogy a Bagiról írtál egy keveset. Az osztálytalálkozóról jó lenne néhány mondat akár. Hol volt helyileg, melyik hónapban, hányan voltatok.? Fényképezés volt-e, akkor abból jó lenne néhány fotó.
A honlapon a névsorban csak Lentsch Zsuzsanna neve van kékkel jelölve, ami azt jelenti, ha rákattintasz, akkor egy képre ugrik, ahol együtt van bemutatva ő és a testvére. A honlapra belépni a következő cím beírásával lehet: bagiszki.hu
Itt megnyílik a kezdő oldal, a felső sorban olvasható menüpontok közül az osztályok-ra ha lépsz, kikeresheted, a tieteket.
(Ha még nem voltál ott.)
Ha ott a Bakos tanárnő nevére lépsz, akkor látható, hogy az ő oldalán nem sok információ van, míg más tanároknál van minimum egy-két mondat. Ezért nagyon jó lenne, ha írnál róla, milyen ember volt: szigorú, jóindulatú, segítőkész. 
Novák Béláról még nem készítettem emléklapot a Megemlékezés tanárainkról c. menüpont alatt, mert Róla sem tudok semmit. Ő milyen volt, elég akár 2 mondat, ami jellemző volt rá, vagy Veled kapcsolatos viselkedésére. A többiekről, akiket megneveztél, készítettem emléklapot. Tekintsd meg a Megemlékezés tanárainkról menüpont alatt.
Üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária 66.e

 

Szerkesztői kiegészítés!

Adrienne iwiw-es adatait beépítettük a honlap Akkor és most_Régen és ma menüpontjában: Benedek Adrienne 1966 -1970 IV. a     Az osztálytalálkozó fotóját ugyancsak Tőle kaptuk. 2010. 05. 16. 1970 IV. a osztály 40 év után       Köszönjük!

 

 

Feladás dátuma: 2011-05-16   8:32
 
Kedves Adrienne!
Elkészítettem a honlapon a Veled kapcsolatos oldalt.
Ha a honlapra belépsz, az osztálynévsorban már a Te neved is kék betűs, mert ha rálépsz, akkor megnyílnak következő oldalak. Első a kettőnk levelezése, majd annak az oldalnak alján van két kék link, mely egyenként megnyitható. 
Az osztálytalálkozó fotója alá névsor kellene. Erre várok még Tőled, hogy teljes legyen a kép.

Üdvözlettel: Marika
 
Feladás dátuma: 2011-07-11
 
Kedves Marika!
Elnézést, hogy csak most válaszolok a leveledre, de nagyon sok mindennel el voltam foglalva, családunkban egészségügyi problémák voltak. Most megírom a képen láthatók névsorát. Alsó sor balról jobbra: Sebők Éva, Bakos Ferencné (Zsuzsa néni) osztályfőnök, Mészáros Mária, Baranyai Éva, Pálfy Márta. Felső sor szintén balról jobbra: Lentsch Zsuzsa, Gaál Gizella, Benedek Adrienne, Ács Ilona, Kardos Mária. Helyszín: XXI. Bogrács Vendéglő A főszervező szerény személyem volt. Még több képpel Lentsch Zsuzsa tud szolgálni. Ő is fent van az iwiw-en. Biztosan szívesen segít ő is.
Szeretettel üdvözöllek: Adrienne
U.i.: A Bakos Zsuzsa néni nagyon aranyos, segítőkész , odaadó osztályfőnök volt. Most is jó kapcsolatot tartunk vele. Magyart tanított nagy szakértelemmel és szeretettel. A Novák tanár úr végtelen humoros, vidám ember volt. Ne haragudj,hogy többet nem tudok írni róluk, de eltelt 40 év. Még az osztálytalálkozóra visszatérve, ha jól emlékszem 9-en vagy 10-en voltunk. Május
22.-én volt a találkozó. Valamiben még, ha tudok, segítek szívesen.
 
 

Szerkesztői kiegészítés!

Adriennel történt későbbi telefonbeszélgetés alapján két iskolatársról készült megemlékező oldal:
Megemlékezés Csapó Ilonáról 1963-1967 IV. b
Megemlékezés Csvietics Kornéliáról 1966-1970 IV. a
 
 

Feladás dátuma: 2011. július 12. 23:00
Szia Marika!
Megnéztem az oldalakat. Nagyon örülök, hogy elkészítetted. Hálás köszönet a fáradozásodért. Köszi: Adrienne

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.