Király Csaba levele Semler Évának

«« Vissza ««

Idézet a honlap Vendégkönyvéből

 

Dátum:
2010-11-15 11:42:19, GMT +1
Név:  
Semler Éva
Email:  
Sorszám:  
46

 
Nekem úgymond, semmi közöm a Bagihoz, de mivel egy "bagis" kolleganőm nemrég húnyt el, nevezetesen Winklerné Nagy Erzsébet (1970-ben érettségizett), ezért ráemlékezvén rámentem a honlapra. Egész egyszerűen el vagyok ájulva, hogy ilyen részletes, átfogó, mindenre kiterjedő, klassz honlapot még soha életben nem láttam iskoláról, de másról sem nagyon.
Gratulálok a honlapszerkesztőnek!
Visszatérve szegény Nagy Erzsire: a Soroksári Önkormányzat Adócsoportjában dolgozott, 2008-ban ment nyugdíjba - már betegen. Ez év október 13-án hunyt el súlyos, gyógyíthatatlan betegségben. Hamvasztás utáni búcsúztatója a Magyarok Nagyasszonya Templomban volt.
 
 
From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Monday, November 15, 2010 5:15 PM
To: 'semler.eva@ph.soroksar.hu'
Subject: Emlékezés Nagy Erzsébetre
 
Kedves Éva!
Megrendülve olvastuk bejegyzését a tragikus eseménnyel kapcsolatban. Kérjük, ha a temetésről vannak dokumentumai, küldje el a weblap számára, hogy egy oldalon emlékezhessünk Nagy Erzsébetre.
Üdvözlettel, Király Csaba ötletgazda
E-mail: abacs1@t-online.hu
 

 

Szerkesztői kiegészítés!

A megemlékező oldal felhelyezésre került az   Emlékezés osztálytársainkra   c. menüpont alatt 1970 IV. d osztályjelzéssel.

 

From: Semler Éva [mailto:semler.eva@ph.soroksar.hu]
Sent: Tuesday, November 16, 2010 8:54 AM

 

Kedves Csaba! 

Sajnos nincsenek dokumentumok, ugyanis nem készültek fényképek a temetésről. Ellenben tudok ajánlani egy szintén Bagis hölgyet, aki 1966-ban végzett a IV/e-ben . Ez a hölgy is  itt dolgozott a Soroksári Önkormányzatnál, ahol én, és ahol a Nagy Erzsi is. Ők az iskolán kívül a munkahelyről is ismerték egymást. Ez a hölgy  küldte nekem át e-mail-ben a Bagi tablóképét. Tulajdonképpen én is együtt dolgoztam  az Erzsivel, de én közvetlenül  nagyon rövid ideig voltam vele, mert előtte évekig más területen voltam itt az önkormányzatnál. –

Azért próbálom ajánlani ezt a hölgyet, mert elképzelhető, hogy neki vannak az Erzsiről idősebb kori fotói is, amik esetleg munkahelyi  összejöveteleken, esetleg kiránduláson készültek, és rendelkezésre tudja bocsátani. Egyről biztosan tudok, mert azt át is küldte nekem, csak az nagyon kisméretű, de megpróbálom Önnek tovább küldeni.  

Nos ennek a hölgynek a neve: Pné (pontosan nem tudom a férjes nevét, de talán Patakiné) Zwick Magdolna, az e-mail címe: cviki47@gmail.hu 

Hát ennyit tudtam segíteni. Amennyiben fel kívánja venni vele a kapcsolatot, akkor kérem, hogy kérjen elnézést a nevemben, amiért megadtam az e-mail címét, de gondolom ez nem lehet titkos, sőt, mi több, talán még ő is örül neki, hogy kapcsolatba kerülhet ilyen formában a volt iskolájával, ha eddig még nem volt.

Üdvözlettel:    Semler Éva

 

 

From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Tuesday, November 16, 2010 9:39 AM
To: 'Semler Éva'

 

Kedves Éva!
Köszönöm gyors válaszát. Szeretném az Ön levelét is feltenni az „Adatgyűjtés” oldalra, ha belegyezését adja.
Várom válaszát, Csaba

 

 

 

From: Semler Éva [mailto:semler.eva@ph.soroksar.hu]
Sent: Tuesday, November 16, 2010 10:05 AM
To: Király Csaba

 

Kedves Csaba, természetesen felteheti az „Adatgyűjtés” oldalra, miért ne? Örülök, hogy segíthettem, és engedje meg, hogy gratuláljak  Önnek a weblap szerkesztéséhez, mert egész egyszerűen remek. Ilyennel még soha nem találkoztam! Annyira tökéletes, átfogó, mindenre kiterjedő.  A weblap „vendégkönyvében” is megtettem a dicséretemet ez irányban..
Csak úgy mellékesen jelzem, ha Ön iwiw-tag, akkor megtalálhat Czifferszky Éva (ez a lánykori nevem) néven az iwiw-en.  Én jelen pillanatban ezt nem tudom megtenni, ugyanis sajnos itt a munkahelyemen le vagyunk tiltva az ilyen és ehhez hasonló közösségi portálról. Otthon viszont nincs számítógépem, csak a fiamnak, az ő gépén szoktam hébe-hóba belenézni. (Szerencsére nem vagyok egy számítógépfüggő, elég nekem a munkahelyen ezzel foglalkozni.)
Üdvözlettel: Éva
 
 
From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Tuesday, November 16, 2010 10:51 AM
To: 'Semler Éva'

 
Kedves Éva!
Köszönöm gyors válaszát, de dicséretének túlnyomó része nem engem illet. Az érdem Dókáné Rácz Máriáé, aki véletlenül Zwick Magdolnával járt egy osztályba. A weblap 3. verziójának szerkesztésére Rácz Máriát kértem fel,  az Ő lelkiismeretes munkájának köszönhető a honlap tartalma..
Üdvözlettel, Király Csaba
 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Éváról szerkesztőségünk egy rövid bemutatót készített iwiw-es fotóiból felhasználva 3 db-ot. Az oldal az   Emlékezés barátokra   c. menüpont alatt került felhelyezésre, Nagy Erzsébetre emlékezve. (Ez az oldal Nagy Erzsébet emléklapjának Éva nevével nyitható link használatával is indul.)

 

 

From: Semler Éva [mailto:semler.eva@ph.soroksar.hu]
Sent: Wednesday, November 17, 2010 4:20 PM
To: Király Csaba
 
Kedves Csaba! 
Nagyon köszönöm  a rám vonatkozó  elismerő szavait a honlapon. Szinte el sem akartam hinni, amit ott láttam, vagyis, hogy ennyire „részletezett” engem, holott nem én vagyok a „főszereplő”, én akár a háttérben is maradhattam volna.  Természetesen nem vettem zokon, sőt nagyon  jól esett, köszönöm Önnek.
 
                                             Üdvözlettel:   Semler Éva

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.