2010. 05. 29. 1964 IV. b osztály 46 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1964 IV. b
Osztálytalálkozó képgaléria: 
2010. 05. 29. 1964 IV. b osztály 46 év után

Az 1964-ben végzett IV. b osztály szervezésében

Időpontja: 2010. május 29.
Helye: Zsámbokiné Gáspár Magdolna otthonában
Főszervező:  Zsámbokiné Gáspár Magdolna

 

A találkozó előzménye:

Tulajdonképpen úgy kezdődött,  - talán már két éve is van annak -, hogy az IWIW-en keresgéltem a volt Bagis osztálytársaimat, és amikor egyet-egyet felfedeztem, kölcsönösen örültünk egymásnak, leveleket, e-mailt és telefonszámokat váltottunk. Minden levélben és telefonos beszélgetéseinkben elhangzott, olvasható volt, "a kívánság" - de jó lenne találkozni már!!
Én, aki mindig aktív szervező voltam iskolában, munkahelyen, végiggondoltam  hogyan és hol lehetne találkozni, úgy hogy ne zavarjanak idegenek egy étteremben, presszóban, és azért mindenkinek megfelelő hely és idő legyen.
 

A találkozó:

Ekkor jött az ötlet, mivel sajnos csak 10 osztálytársat sikerült  megtalálnom az IWIW-en, így ennyi lánykát még a saját lakásomon, vagy a kertben is vendégül tudnék látni.  Meghívtam őket egy piknik party-ra.
Sajnos Jancsó Györgyinek az előre befizetett és a találkozó időpontjának kijelölésénél figyelembe vett utazási dátumot módosították, így ő nem vehetett részt, valamint Hoffman Matild, aki örült a meghívásnak, de minden egyéb visszajelzés nélkül nem jött el. Sajnáljuk. Próbáltam rákérdezni e-mailban, de választ nem kaptam.
 
Mi kilencen viszont nagyon felszabadultan, egymásnak nagyon örülve töltöttük a kora délutánt késő estig.
Az elmúlt, majdnem félévszádos története mindenkinek videoszalagon megörökítésre került, melyből DVD készül.
Én, a vendégváró is készültem süteménnyel, itallal, de a meghívottak is sok süteményt és egyebet hoztak, úgyhogy részben kiscsomagok készültek az otthon maradt családtagoknak, illetve a mélyhűtőbe is került a sok finomságból, pedig pusztítottunk rendesen:
Valószínűleg, valóban jól sikerült összejövetel volt, mert napokig telefon és levelek hadával  köszönték meg a lányok a kellemes találózót, melynek szervezője voltam.


Résztvevők:  

  

 

 

 

Ez a szombati nap emlékezetes lesz számunkra. Abban maradtunk, hogy ez csak a kezdet volt, ezután sűrűbben fogunk találkozni, valószínűleg ősszel újból összejövünk, valamint megpróbáljuk az osztály többi tagját is felkutatni, megkeresni és  velük is találkozni.
 

A beszámolót és a fotókat készítette: Gáspár Magdi

2010 júniusában

  

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.