Dóka Istvánné levele Cserdy Évának

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Címzett: Cserdy Éva
Feladás dátuma: 2010-06-03 19:31
 
Kedves Éva!
Engedd meg, hogy bemutatkozzam! A Bagi honlap szerkesztőségében dolgozom. Dóka Istvánné vagyok, a Gimnáziumban 1966-ban, az  "e" osztályban érettségiztem. Már többször találkoztam neveddel, főleg, miután  Kökény Sándorné Emlékkönyvét elég részletességgel megismertem. Persze vannak még eldugott sorok, amelyekből szeretnék még felhelyezni a honlapra, hogy akik az interneten szeretnek nézelődni, azok itt is olvashassák a pesterzsébeti leánygimnázium - Bagi Ilona Gimnázium éveinek csodálatos emlékeit.
Remélem, nem zavarlak meg nagyon levelemmel. Azért kerestelek fel, mert korábbi levelezőtársam, a Te osztálytársad, Fehér Erzsébet tájékoztatott engem arról, hogy osztálytalálkozótok lesz a napokban, s Te vagy a főszervező. Ezúton szeretnélek megkérni, hogy Király Csaba ötletgazda és a honlap látogatóinak örömére, ajándékozzátok meg a szerkesztőséget e jubileumi találkozó fotóival. Előre is köszönjük. Kellemes emlékezést és szeretetteljes találkozást kívánok.
Üdvözlettel: Dókáné Marika
 
 
Üzenet küldője: Cserdy Éva
Címzett: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2010-06-04 23:41
 
Kedves Marika!
Ma kaptam meg kedves leveledet és még talán nem késő, hogy holnapra, azaz június 5.-re szeretettel meghívjunk az 50 éves találkozónkra. Az összejövetelt a régi Bagi, most Varga Jenő Gimnázium ebédlőjében tartjuk délután 3 és este 9 óra között. Kérlek, ha ráérsz, látogass meg minket.
Szeretettel várunk: Cserdy Éva.
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Címzett: Cserdy Éva
Feladás dátuma: 2010-06-05 12:11
 
Kedves Éva!
Megtisztelsz meghívásoddal, de csak gondolatban lehetek Veletek. Én már nem vagyok pesterzsébeti lakos. "Sajnos" már érettségi után egy évvel, mikor férjhez mentem, Dunaújvárosba költöztem. Most pedig a város közelében, Rácalmáson lakom. Innen kapcsolódom be interneten a Bagi honlap munkáiba. Így sajnos csak köszönetet tudok mondani, s minden jót kívánok a szép találkozóhoz. Ha valaki tud vinni az összejövetelre egy Notebook-ot, akkor az est második részében betekinthettek a "bagiszki.hu" honlapra, akár ott azonnal üzenetet küldhettek a Vendégkönyvben történő bejegyzéssel. Ez egy különleges kapcsolat lehetne. De ha erre nem lesz idő, később is jelentkezhettek az interneten.
Szeretettel üdvözlök Mindenkit: Dókáné Marika

 

 

Feladás dátuma: 2010-07-12 17:03
 
Kedves Éva!
Elnézést a zavarásért. Szeretnék érdeklődni, hogy van e mód arra, hogy az osztálytalálkozótokról tájékoztatást kaphassak a honlap számára. Szívesen fogadnánk egy rövid beszámolót, kik voltak, hányan jelentek meg, milyen volt a visszaemlékezés hangulata, vagy egyáltalán akár két-három mondatot arról, amit publikusnak tartotok az összejövetelről. Ha netán készültek fotók, azokat is bescennelhetné valaki, s az e-mail címemre elpostázná, szerkesztőségünk nagy örömére szolgálna. Esetleg a honlapon megjelenített menüpontok bármelyikéhez - ha valakinek van hozzáfűznivalója - szívesen fogadjuk Részedről, vagy bármely osztálytársad részéről a küldeményt.
Iskolatársi üdvözlettel: Dóka Istvánné Marika
 
 
Feladás dátuma: 2015. 07. 15-i dátummal, 116-os sorszám alatt Cserdy Éva vendégkönyvi bejegyzést tett a honlapon. Szerkesztőségünk a válaszát megküldte az alábbiakban.

 

 

2015. augusztus 3. 21:19 

 

Kedves Éva!

Örömmel fogadtuk vendégkönyvi bejegyzését. 2010-ben már majdnem volt egy levélváltásunk. Kaptam egy meghívót osztálytalálkozótokra, de miután nem tudtam elmenni, nem is kaptam több levelet. Most 5 év után szívesen fogadnám beszámolódat az akkori, vagy/és az azutáni osztálytalálkozóról. A menüoszlopban látható, az osztálytalálkozó c. oldal, ahova minden kedves volt diák beküldheti írását és fotóit. Ide várjuk a Ti bejegyzéseteket is. Itt, ezen az e-mailen tudom fogadni küldeményedet.

Várom szeretettel a szerkesztőség nevében és a volt bagisok érdeklődésével: Dókáné Rácz Mária

 

 

2015. augusztus 15:55

 

Kedves Marika!

Köszönöm reagálását a beírásomra egyben elnézését kérem a sokáig váratott válaszomra. Mindenféle betegség, baleset tartott vissza az üzenetemtől. Nos, azt hiszem a 45. érettségi találkozónkon üzentünk egymásnak. Akkor még szeretett Dobray tanár úr is velünk volt, de sajnos az 50. összejövetelünkön már nem jöhetett egy tanárunk sem. Mind a két alkalommal a szeretett iskolánk Bagi Ilona ebédlőjében találkoztunk eléggé sokan. Idén lesz az 55. találkozó, amit most fogunk szervezni szeptemberre vagy október elejére tekintettel az elmúlt forróság és nyaralások miatt. Remélem idén is szép számmal jövünk össze, hiszen igen csak összetartó és egymást szerető osztályunk volt. Bízom benne, hogy lesz osztály-fénykép, amit szeretettel elküldünk.

Tisztelettel és szeretettel üdvözli: Cserdy Éva

 

 

2015. augusztus 29. 7:04 

 

Kedves Éva!

Nagy örömmel fogadtam válaszleveled. Remélem az említett betegségek nem hagytak komolyabb nyomot, s jó egészségben tudsz majd részt venni a közeli tervezett osztálytalálkozón. (Utólagos és a jövőbeni engedélyed alapján levelemben tisztelettel kérem engedélyed a tegezésre, mint ahogyan a többi iskolatársam esetében is így van.) Szeretettel fogadom bármelyik osztálytalálkozótokról készített fotókat, s különöse a most elkövetkezőről.

Üdvözletem küldöm az osztálynak, szeretettel kívánok Neked további jó egészséget. A mielőbbi levélváltásunk reményében búcsúzom. Tisztelettel: Dókáné Marika (66 e )

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

2015 október 24-én érkezett levél Évától, melyet nagy szeretettel fogadtunk. Ennek alapján elkészült az oldal az osztály 55. érettségi találkozójáról. Köszönjük!

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.