Dóka Istvánné levelei Kovács Lajosné sz. Hörömpöli Rozáliának

«« Vissza ««

 

2008-08-22 06:28:25, GMT +1
Vendégkönyvi bejegyzés: Hörömpöli Rozália részéről
 
Nagyon örültem, hogy rátaláltam a bagis honlapra.
1962-ben érettségiztem a IV. e osztályban.
Sajnálom, hogy nincs tablónk a honlapon.
Szeretettel üdvözlök minden bagist.
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Kovács Lajosné [Rozi]
Feladás dátuma: 2010. március 11., 14:58
 
Kedves Rozália!
Engedje meg, hogy ismeretlenül megszólítsam. Sajnos az Adatlapján nagyon hézagosak az ismeretek, ezért egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy Ön az, akit én keresek.
Én a Bagi Ilona Leánygimnázium honlapjának szerkesztőségében dolgozom, s régi bagis diákok emlékeit gyűjtöm.
A leánykori név, melyet ismerek, az Önt jelölte meg. Ebben egyezünk. De nem tudom, Ön melyik iskolába járt, mert nincs kitöltve az adatsor, azt sem láttam, hány éves, tehát bizonytalan vagyok a dolgomban. Ha mégis egyezik a középiskola neve, akkor Öntől várom a további folytatást.
A honlap vendégkönyvébe ezzel a névvel üzent valaki, s ha Ön ez a személy, akkor további lépésekre szeretném felkérni. Ha tévedtem, akkor elnézést kérek.
Az egyeztetés érdekében várom válaszát.
Üdvözlettel: Dóka Istvánné sz. Rácz Mária
 

 

Üzenet küldője: Kovács Lajosné [Rozi/div>

Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária] 
Feladás dátuma: 2010. március 12., 11:07
 
 
Kedves Dóka Istvánné, Marika!
Én valóban a Bagi Ilona Leánygimnáziumba jártam. 1962-ben érettségiztem, most 66 éves vagyok. Osztálytársainkkal, legalábbis a nagyobbik részével szoros kapcsolatot tartunk fenn. Rendszeresen találkozunk, évente többször is. Bár az ország ketté osztottsága, bennünket is egy kicsit szétzilált, igyekszünk simogatni az ellentéteket és bízom benne, hogy majd csak sikerül túl lenni ezen is (az országgal együtt). Ha valamiben segíthetek, kérlek írj, mert szívesen teszem amit tudok.
Üdvözlettel Kovács Lajosné. (Hörömpöli Rozália)
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Kovács Lajosné
Feladás dátuma: 2010. március 12., 11:41
 
Kedves Rozália!
Köszönöm, hogy válaszoltál. A Te vendégkönyvi bejegyzésed óta nem kaptuk meg senkitől az osztály tablóképét. Sajnos a szerkesztőség csak akkor tud felhelyezni anyagokat az oldalakra, ha a volt diákok beküldik azokat, fotókat, írásokat, kedves megemlékezéseket.
Vincze Edit ezek szerint, - ahogy nézem az osztálynévsort - osztálytársad volt, egy 66-ban végzett Benczik Katalin unokatestvére, ezért kaptam meg az ő fotóját, de a tablót azóta sem sikerült megszereznem. Azt írod, az osztály gyakran találkozik. Ez nagyon szép dolog. Jó lenne, ha írnál erről, magadban, vagy valakivel összefogva. Ha a honlapot most meglátogatod, ugyanazon cím alatt kicsit már megváltozott:  bagiszki.hu
A szerkesztőségben én is, mint régi bagis, (66.e) tevékenykedem, várom a jelentkezőket, az anyagok postázását. Jó lenne, ha pár sort írnál az osztálytársi kapcsolatokról vagy tanáraitokra emlékezvén. Elsőként megkérdezném, hogyan emlékeztek osztályfőnökötökre. Nekünk is osztályfőnökünk volt Szivay Gézáné 1962 őszén, kezdéskor egy évig. A tablókép nagyon jó lenne, ha felkerülne a honlapra. Valakinek biztosan meg van, s el kellene küldeni scennelt formában a szerkesztőség címére. Megszólíthatod osztálytársaidat, kinek van még kedve fotókat, írásokat beküldeni, a honlap oldalán látható menüpontok szerinti témakörben. Bármit lehet írni, mi megtaláljuk a megfelelő oldalt számára.
Most röviden ennyit írok. Szeretettel várom jelentkezésedet.
Baráti üdvözlettel: Dóka Istvánné Rácz Marika 66.e
U.i.: Ha gondod lenne a honlapon az eligazodásban, a Kezdő oldal alsó részén egy kék címre kattintva kapsz egy kis útmutatót. Ha nem elég, írj nekem.

 

 

 
Üzenet küldője: Kovács Lajosné Rozália
Címzett(ek): Dóka Istvánné Marika
Feladás dátuma: augusztus 22., 16:30
 
 
Kedves Dóka Istvánné!
Ha megírja posta címét, elküldöm a Bagi Ilona leány gimn. 1962-ben végzett IV. e osztályának kicsinyített tablóját. Sajnos hiába próbálkoztam keresni olyan személyt, aki skennelni tudja, - nem találtam vállalkozót. Ezért, ha így megfelel, várom a címet és elküldöm postán a tablót.
Üdvözlettel: Kovács Lajosné Rozi (Hörömpöli Rozália)
 
 
Üzenet küldője:Dóka Istvánné
Címzett(ek):Kovács Lajosné
Feladás dátuma: augusztus 22., 17:44
 
Kedves Rozália!
Jelenleg van a honlapon egy tablókép, melyet egyik osztálytársuk, Vincze Edit küldött, de sajnos elég szemcsés a kép. Valószínűleg rosszul sikerült a szkennelés.
Ha megengeded, akkor a továbbiakban tegező stílusban folytatom.
Nagyon örülök, hogy felajánlod ezt a segítséget. Amennyiben nem okoz gondot, örömmel fogadom az ajánlatot. Címem várom a leveled. Még egyszer köszönöm a kedvességedet. Várom a postai küldeményt.
Iskolatársi üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária 66.e osztályból.
 
  

Szerkesztői kiegészítés!

Rozália scennelési lehetőség hiányában postai címünkre megküldte az osztály tablóképét, hogy ezzel bővítsük a honlap tartalmát. Köszönjük közreműködését és fáradozását!

 

 

Üzenet küldője:Dóka Istvánné
Címzett(ek):Kovács Lajosné
Feladás dátuma: szeptember 11., 10:41
 
Kedves Rozália!
Először is szeretném megköszönni a kedvességedet és fáradozásodat, hogy elküldted az osztály tablóképét. Igaz, azóta, hogy erről Neked írtam, azóta kaptam egy tablóképet Vincze Edittől, bár sajnos nem egy éles fotó volt, talán nem jól sikerült a scennelése.
Amit viszont Te megküldtél postai úton, azt kellően fel tudtuk nagyítani, és szerintem egy személyenként is jól látható fotót sikerült felhelyezni a honlapra. Gondolom, meg tudod tekinteni. Ha nem, akkor írd meg, s én részletesen leírom a menetet.
Március 12-én írtam Neked levelet, s abban említettem, milyen visszajelzést fogadnék szívesen, Tőled vagy társaidtól: írás az összejövetelekről, vagy régi iskolai emlékről néhány mondat.
Persze, ha ez gond, akkor nem erőltetem, de készíthetnék egy bemutató oldalt csak Rólad, de kevés az információm. Jó lenne egy-két fotó még, ha valaki segítene Neked akár az iwiw-re felhelyezni. De legalábbis annyi információt küldhetnél, hogy mi történt Veled az érettségi óta.
Ha kedved van, és módod erre, szívesen fogadom leveled, itt az iwiw-en.
Búcsúzom. Szeretettel küldöm üdvözletem: Marika

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.