Dóka Istvánné levelezése Líber Máriával

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Bogolyné Marika bogolyne@freemail.hu

Címzett: A honlap szerkesztősége
Feladás dátuma: 2010. január 5.

 

T. Szerkesztőség!

 

1961-ben érettségiztem a gimnázium IV. C. osztályában.
Középiskolai tanulmányaim után Miskolcra kerültem, azóta is itt élek.
Az évek múlásával minden kapcsolatom megszakadt az osztálytársakkal.
Örömmel fedeztem fel a honlapot, olvasgattam az oldalakat, sok szép emlék előjött a régi időkből. Tanáraim közül nem találkoztam Endrész Gabriella, és Kulin Magdolna nevével, mindketten szerepelnek a tablónkon.
Szeretettel küldöm a tablóképünket, annak reményében hátha valaki böngészés közben idetalál, és segítségére lesz a kapcsolat felvételében.
Üdvözlettel: Bogolyné Líber Mária

 

 

Címzett: Bogolyné Líber Mária
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2010-03-11 10:28
 
Kedves Mária!
Dóka Istvánné vagyok, a bagi honlap szerkesztőségében dolgozom. Olvastam, hogy korábban Ön írt már levelet a szerkesztőségbe, melynek kapcsán volt szíves az osztálytablót is elküldeni. Ez nagyon jelentős dokumentum a honlap számára. Innen tudtuk kiemelni azon tanárok arcképét, akik még nem szerepeltek a tanári névsorban.
Nem tudom, hogy osztálytársai közül sikerült-e már valakit megtalálnia. Én a volt diákokat az iwiw társasági portálon szoktam megtalálni, illetve keresni új ismerősöket.
Már készültem Önt korábban felkeresni levelemmel, de azt hiszem ez valamiért elmaradt. Talán azért, mert kerestem Önt is az iwiw oldalakon, de nem sikerült megtalálnom.
Most, ha a honlapon az Adatgyűjtés levelei  című menüpontra lép, és nevét ott megkeresi láthatja, hogy egy levelezés folyamatot indítottunk, ahova várjuk további írásait, s egyéb megemlékezéseit tanárairól vagy diáktársairól, akár néhány szóban, vagy mondatban.
Várjuk jelentkezését.
Baráti tisztelettel: Dóka Istvánné Rácz Mária, az 1966 IV. e osztály volt diákja

 

 

 

Feladás dátuma: 2011-02-03   20:03
Címzett: Bogolyné Líber Mária!
Kedves Mária!
2010 januárjában írt levelére március 11-i dátummal küldtünk választ, de mint később kiderült apró tévedés került az e-mail cím megjelölésénél. Az akkor megírt levél tartalmát e levelünkben megismételve küldjük Önnek.
Barta István tanár úrról nincs információnk. Jó lenne megtudni, milyen szakos volt. Azon kívül bármely tanáráról örömmel olvasnánk visszaemlékezését, vagy néhány fotót abból az időből, vagy Önről az iskola utáni időből.

Várjuk kedves levelét. Üdvözlettel: Dóka Istvánné Rácz Mária

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.