Király Csaba levele Holler Lászlónénak

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Holler Lászlóné Szabó Ildikó
hollerlaszlone@freemail.hu
Feladás dátuma: 2010. február 21.
 
Tisztelt Szerkesztőség! 
Örömmel láttam volt Gimnáziumom honlapját, melyet nagyon tartalmasnak, és jónak tartok. Sajnos az én osztályomról, még a tablóképünket sem találtam. Csatolásban küldöm a tablóképünket, és egy pár kirándulás fotóját. A volt osztálytársaim közül sajnos már Piri Éva, nem él, 2007. február 03-án, hosszú szenvedés után hunyt el, két szép gyermekét itt hagyva. Remélem, segítségükre lehettem a honlap bővítésében.
Üdvözlettel: Holler Lászlóné Szabó Ildikó volt IV. F. osztályos tanuló.  
 
 
 
Üzenet küldője: Király Csaba
Feladás dátuma: 2010. február 21. 14:48
 
Kedves Ildikó!
Király Csaba vagyok a weblap ötletgazdája.
Köszönjük levelét, melyben tájékoztat minket a weblap felfedezéséről. Továbbá értékes dokumentumok másolatával gazdagítja az osztály anyagát. A mai nap folyamán feldolgozom az anyagot, ami valószínűen finomításra szorul majd az Ön segítségével. Ha esetleg a fényképek minősége nem felel meg Önnek, akkor kérem, az egyenkénti nagy felbontással készített fényképeket elküldeni címemre. 
A továbbiakban majd felveszi Önnel a kapcsolatot a weblap szerkesztője, Dóka Istvánné Rácz Mária 66e osztályból, akivel valószínűen találkozhatott az iskolában. Szeretném, ha bővebben beszámolna Neki élményeiről, illetve a körünkből eltávozott osztálytársakról. 
Köszönöm jelentkezését.
Nagy tisztelettel, Király Csaba

 

  

Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Címzett: Holler Lászlóné Szabó Ildikó
Feladás dátuma: 2010. február 22. 13:41
 
Kedves Ildikó!
Király Csaba tájékoztatott Téged, hogy meg foglak keresni levelemmel. Hát itt vagyok. Az eddigi levelezést Király Csabával, s mostantól pedig a mi levélváltásunkat rögzíteni fogom a honlapon. Ez azért van, hogy bármikor visszatekinthess a témára, amivel kapcsolatban foglalkoztunk a honlap oldalain. Ezek a levelek az Adatgyűjtés levelei menüpontban találhatóak, ha nevedre kattintasz. Ezen levelek tartalmából születnek az emlékoldalak, a menücímek szerinti csoportosításban.
Az általad beküldött fotókat Király Csaba felhelyezte 3 címszó alá, osztályjelzés mögé csoportosítva.

A fotók alá a nevek felhelyezését én fogom készíteni a mai napon.
Szeretném megjegyezni Neked, hogy az iwiw bagis oldalát, ha megnézed, a Gimnáziumról készült fotó alatti üzenetben egyik osztálytársad jelzését látod, aki keresi osztálytársait. Én a mai napon már értesítettem Őt, hogy tekintsen be a honlapra, mert Téged itt megtalál. Ezek után további visszaemlékezéseket is szeretettel fogadunk tőletek és a többiektől.
Jó lenne egy rövid emlékkép az osztályfőnökötökről és esetleg más tanárotokról is egy-egy momentum, amire szívesen gondoltok vissza. A honlapon még kevés információt tudtunk felvezetni Takács Árpádné tanári oldalára.
Most búcsúzom.
Még találkozunk egy következő levélváltásnál.
Üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária 66.e
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2010. februrár 22. 15:54
 
Kedves Ildikó!
A mai napon már küldtem egy levelet Részedre, s most azért kereslek, hogy megmondjam, feliratoztam a fotókat a megküldött mellékleted szerint. Szeretném, ha ellenőriznéd, nem történt-e téves beírás. Azon kívül azt is szeretném, ha megnéznéd, hogy a képek a témaköröknek megfelelően és időrendben kerültek-e fel az oldalakra.
Erre vonatkozóan várom válaszod, hogy szükség szerint a korrekciót elvégezhessem.
Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

 

Üzenet küldője: Holler Lászlóné Szabó Ildikó

Feladás dátuma: 2010. február 22. 19:44
 
Kedves Marika! 
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek, hogy ilyen hamar foglalkoztok a megkeresésemmel. 
Neked külön is köszönöm, hogy ilyen lelkesen foglalkozol ezzel a témával, és úgy érzem szivügyednek tekinted a kapcsolatok ápolását.
Átnéztem az oldalakat, a Szabadidőnél a 4-5 képen Darvas Ani Anna és nem Anikó, a 8-es képen Mechler Éva a pontos név, ezt lehet, hogy még én gépeltem el.
A táborok és őszi munkáknál még nem láttam magunkat, de lehet, hogy én kerestem rosszul.
Kern Icát bejelöltem ismerősnek, remélem visszajelöl, egyébként még két osztálytársamat megtaláltam már az iwiw-en.
Üdvözlettel: Ildi
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné 
Feladás dátuma:: 2010. február 22. 23:33
 
Kedves Ildikó!
Én is örülök, hogy azonnal reagáltál kérésemre. A jelzett, szükséges korrekciókat elvégzem.
A táborok menüpontban a fekete betűs bevezető szöveg után azonnal egy felsorolás jellel jeleztük az osztályodat, arra kell linkelni.  Most, hogy én is visszanéztem, azt látom, téves osztályjelzéssel került fel, ezért nem találtad, - már javítottam. Elnézést. A többi ott lévő másik osztályok képanyaga is ilyen formában került majd átalakításra a későbbiekben. Remélem így megtalálod.
 
Elkészítettem a "Megemlékezés osztálytársainkról" oldalt is. Amennyiben bővíteni kívánnád valamivel, akkor válaszleveledben jelezd.

Köszönöm, hogy Te is komolyan vetted a honlap anyagának bővítését, annak jelentőségét, és ugyancsak lelkesen közreműködtél a küldeményeiddel. Ha a jövőben bármilyen témával kapcsolatban lenne mondanivalód, szeretettel fogadjuk.
Üdvözlettel: Marika
U.i.: A második levelemben kiemelt három menüpont kék linkje innen helyből is megnyitható oldalra utal.

 

 

Üzenet küldője: Holler Lászlóné Szabó Ildikó

Feladás dátuma: 2010-02-23 19:41
 
Kedves Marika!
Megnéztem a honlapot és bizony elsírtam magam!! Köszönöm, hogy a lányokról ilyen megemlékezést készítettél.  Nekem nagyon fájó az Évi halála, mivel Ő az unokatestvérem volt, és egyben a legjobb barátnőm is.
Évi temetésén két osztálytársunk is ott volt. Németh Erzsi és Illés Kyra. Kyra az osztály nevében szép verssel búcsúzott el.

Köszönöm: Ildi

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2010. február 23. 22:27

 

Kedves Ildikó! 

Leveledben küldött kiegészítő mondatokkal még bővítettem az emléklap tartalmát.
A Mozaikok menüpont Érdekességek alcím alatt rokoni kapcsolatokat mutatunk be, az iskola keretein belül. Ez is egy kedves gondolat volt Király Csaba részéről, amikor a honlap témakörét megszerkesztette. Itt szeretném felhelyezni kettőtök arcképét is. Ha sikerül, még ma, s holnap megnézheted.
Üdvözlettel: Marika

 

Szerkesztői kiegészítés!

Az unokatestvérek, Ildikó és Éva arcképe felhelyezésre került a Mozaikok_Érdekességek menüpont alatt.

 

 

Üzenet küldője: Holler Lászlóné Szabó Ildikó

Feladás dátuma: 2010-02-24 11:45
Marika!
Köszönök mindent, és jó egészséget kívánok: Ildi 
U.i.: Lehet, hogy pici létszámmal összejön a 45. találkozó, akkor majd beszámolok róla.
 
 

Feladás dátuma: 2010 04 30  20:44

Ildikó!
Kedves vagy, hogy még egy válaszlevelet küldtél, melyben megírod, hogy hosszabb távollétre készülsz. Kívánok kellemes nyári pihenőt, kikapcsolódást, s minden jót, ami egy ilyen nyaralással együtt jár.
A késő őszi találkozásig szeretettel búcsúzom: Marika

 

 

Feladás dátuma: 2010-12-29  20:36

Drága Marika! 

2010. december 11-én sikerült az 1965-ben érettségizett IV. f osztály találkozója. Máris Erzsinek köszönhetően nyolcan jöttünk össze a Csiliben. Nagyon jó volt látni egymást, mintha most hagytuk volna abba a beszélgetést és nem 45 éve!

Úgy elrepült az idő, hogy megbeszéltük rövidesen ismét találkozunk. 

Képzeld el, a találkozó után egy héttel kapok egy mailt, az osztálytársunk Peidl Viola küldte AMERIKÁBÓL!!!! Az, hogy megtalált bennünket az a Bagi honlapjának köszönhető. Azóta többen is tartjuk Vele a kapcsolatot, ha minden a tervek szerint alakul a nyáron hazajön és találkozunk. 

A találkozón készül két csoportképet elküldöm. Balról jobbra: Kern Ica, Nagy Nelli, Illés Kyra, Németh Erzsi, Szabó Ildi, Bagyilla Mari, Máris Erzsi, Dakó Mari. Az asztal közepén látható gyertyával - mely egész idő alatt égett - Piri Évára emlékeztünk, így Ő is velünk lehetett. 

Puszillak és nagyon Boldog Új Évet kívánok sok szeretettel Ildi

 

 
Feladás dátuma: 2010 december 30. 6:48
 

Kedves Ildikó!
Nagyon megörültem levelednek.
Mivel úgy tűnt utolsó levélváltásunk után, hogy megszakadt a kapcsolatunk, - nyilván volt más fontos feladatod - nem akartalak zavarni. Ezért maradt el részemről az év végi üdvözlet is, pedig szerettelek volna megszólítani.
Hát így Te megelőztél, köszönöm, s az utolsó ígéretedet is sikerült beváltanod, létrejött az osztálytalálkozó. Nagyon szép fotó készült, amit hamarosan felhelyezek az osztálytalálkozó adatainak megjelölésével.
Annak is külön örülök, hogy létrejött a kapcsolat távoli osztálytársotokkal, a Bagis levelezésünk segítségével.
Most búcsúzom. Engedd meg, hogy ezúton kívánjak én is Nagyon Boldog Új Esztendőt!
Szeretettel: Marika

 

Szerkesztői kiegészítés!

Ildikó küldeménye az Osztálytalálkozó menüpont egyik oldalán - dátum szeint - felhelyezésre került. Az újévi jókívánságot a honlap Beköszönő menüpont oldalán megjelenítettük.

 

 

 

Feladás dátuma: 2010-12-30 19:22
 
Sok munkádat köszönöm az osztály nevében is.
Még egyszer nagyon boldog új évet, jó egészséget kívánok: Ildi
 
 
Feladás dátuma: 2012. február 15.
 

Szervusz Drága Ildikó!
Megkaptam a küldeményeidet, köszönöm, s most így gyorsan döntöttem, hogy írok Neked.
A honlapon dolgozván éppen az 58 b osztály névsorát nézegettem. Kedves nővéredre gondoltam, és Rád. Bocsánat, hogy én mindig csak kérek valamit. Nővéred annak idején, mikor levelet váltottunk említette, hogy meg van neki a tablókép, csak nem tudja bescennelni. Nem akartam ismét őt zaklatni. Ezért kérdezlek Téged, nem tudnál-e Te közreműködni ebben a témában.
Nagyon fontos lenne azokból az évekből is a tablókép, a diákokról, s a tanárokról. Ilona diákképét is fel kellene helyezni melléd, ahol az unokatestvéreddel együtt vagytok. Mi a véleményed?
Várom válaszod. Még egyszer elnézést kérek a zavarásért. Látom, benne vagy az internetes világban. További kellemes napokat kívánok, reméljük hamarosan a tavaszt is ünnepelhetjük.
Puszi: Marika 
 

 

 

Feladás dátuma: 2012-02-16 19:18
 
Drága Marika!
Már beszélgettünk Ilikével arról, hogy most már nekem is van nyomtatóm és be tudom szkennelni amit szeretne elküldeni.
Ilike amint összerendezi a Neked szántakat én elküldöm. 
Marikám! Ismételten köszönöm, hogy így a szíveden viseled a honlapot. Az iwiw-en írtam Neked, igaz lehet, hogy nem Te vagy illetékes, a Bagi Ilona Leánygimnáziumnál láttam tablóképeket, gondoltam a mienket én felrakom, de ez nekem nem sikerült. Ebben kértem segítséget valakitől......A tablóképünket az én nevemnél felraktam.
Szép estét kívánok szeretettel Ildi
 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Ildikó talán nem tudta, hogy az iwiw anyagok feldolgozása nem azonos a honlap anyagának szerkesztésével. Sikerült egyeztetnünk, s az iwiw oldal gondozója, Gyikóné Erzsike teljesítette Ildikó kérését.

  

 

Feladás dátuma: 2012.04.18.  19:23 

 

Drága Marika!
Kedves soraidat köszönöm. Ilike mondta, hogy felraktad a képeket, épp tegnap este nézegettem meg a levelezéseteket is.

 

Marika! Még egyszer én is köszönöm áldozatos munkádat, mert így talán örök emlék lehetünk.  
Puszillak: Ildi

 

 

Feladás dátuma: 2012.04.18. 20:31
 
Kedves Ildikó!
Köszönöm válaszleveled. Jó utat kívánok, s örülök, ha majd újra találkozunk itt az interneten. Puszi: Marika
A három nővérről egy -egy fotót mutattunk be a kapott képekből az Akkor és most_Régen és ma menüpontban: Szabó Ilona 1954 -1958 IV. b
 

 

Feladás dátuma: 2012. október 17. 20:27

 

Kedves Marika! Ígéretemhez híven kerestünk a családi képek között fotót a legidősebb nővérünkről. Láttam, hogy felkerült egy korábban elküldött kép már, úgyhogy belátásodra bízom, hogy ezt a mostanit. Felteszed vagy marad a régi. Nekem végül is mindegy, rád bízom. Köszönöm gondoskodó munkádat, jó egészséget kívánok: Ildi

 

 

 

Feladás dátuma: 2012. október 17. 20:32
 
Drága Ildikó! Megörültem levelednek, hogy olvashattam neved, és még egy régi ígéretet is megjegyeztél. Most azonnal megnézem a felhelyezett korábbi fotó helyét, de ez a kép gyönyörű, mindenképpen mindkettőnek itt a helye. Még egyszer köszönöm. Puszi: Marika
 
 
Feladás dátuma: 2012. október 21. 19:29

  

Drága Marika! Köszönöm szépen, megnéztem a képet, aranyos vagy, hogy foglalkoztál velünk. 
Puszillak Ildi 

 

 

Üzenet küldője: Holler Lné Szabó Ildikó
Feladás dátuma: 17.10.2013 19:51
 
Drága Marika!
Küldtem neked a szeptemberi osztálytalálkozóról írást és képet csak nem tudom, hogy jó helyre ment-e mert most látom, hogy más az email címed. Puszillak:  Ildi
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 22.10.2013 18:59
 

Kedves Ildikó!
Örömmel olvasom, hogy találkozótok volt. Igen, a címem megváltozott, elnézést, hogy nem tudtam elhinteni mindenkinek. dokaistvanne@gmail.com Szeretettel várom küldeményedet. Puszi: Marika

 

 

 

Üzenet küldője: Holler Lászlóné Szabó Ildikó
Feladás dátuma: 2013. október 22. 19:31
 
Kedves Marika!
Az elmúlt három évben nagyon vártuk azt az időpontot mikor Peidl Viola Amerikából hazajön és  ismét találkozhatunk. A találkozás ez év szeptemberében létrejött. A rövid beszámolót a Bagi honlapján való közzétételre írtam, és küldök pár fényképet is.
Szeretettel üdvözöllek Holler Lászlóné Szabó Ildikó IV. f/1965.

 

Szerkesztői kiegészítés!

Az 1965-ben végzett  IV. f osztály 2. érettségi találkozója is megörökítésre került: 2013. 09. 04. 1965 IV. f osztály 48 év után

 

 

Feladás dátuma: 2013.11.10. 19:28 

 

Üzenet küldője: Holler Lászlóné 

 

Drága Marika!
Időközben biztos megkaptad a Máris Erzsi által küldötteket, nagyon szép volt tőlük, hogy elmentek az Erzsi néni sírjához. 

A mai nap megkaptam Dakó Mari megemlékezését amit most elküldök:

 

 

Feladás dátuma: 2013.11.10. 19:57

 

Kedves Ildikó!
Nagyon szépen összejött az, amit eredetileg gondoltál. A két levélből elkészítem a megemlékezés oldalára a "bővítményt",

Erzsi néni emlékére. Remélem két napon belül elkészülök vele.
Puszi Mindnyájatoknak! Szeretettel: Marika

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.