Dóka Istvánné levele Bándli Zsuzsának

«« Vissza ««

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Barci Győzőné [Zsuzsa néni]
Feladás dátuma: 2010. február 18., 14:35
 
Kedves Zsuzsa!
Elnézést, hogy ismeretlenül megszólítalak, de a bagis oldalon megláttalak, s innen tudom, hogy valójában évfolyamtársak voltunk a Bagi Gimnáziumban, ahol Te is érettségiztél.
Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy Király Csaba, az iskola egyik volt szakoktató tanára megnyitotta a Bagi Ilona Gimnázium és Szakközépiskola honlapját, s a volt diákok beküldhetik írásos és fényképes emlékanyagukat a középiskolás éveikről.
Szeretnélek megkérni, - ha még nem történt meg - hogy tekintsd meg a honlapot, amelyet az alábbi cím beírásával találsz az Interneten:    bagiszki.hu 
A kezdő oldalon a kép alatti sorban van egy vízszintes menüsor, valamint az oldal bal szélén fut egy függőleges menüoszlop. Azon címek alatt találod a látnivalókat. Tehát az osztályok, tablók, iskolatörténet, tanárok, valamint a Diákévek, osztálytalálkozók és a többi címek mind arra várnak, hogy egy-egy osztályból legalább egy személy jelenítse meg az emlékeket.
 

Ennek kapcsán lenne fontos a Te jelentkezésed, mivel a Ti osztályotoknak nincs még beküldve a tablóképe, s így nem tudjuk bemutatni osztálytársaid arcképét, s a Te arcképedet.
Ehhez kérnénk a segítséget elsőként, s ha van időd, az összes többi témához várjuk szeretettel írásos emlékeidet, ha lehet, fotókkal mellékelve.
Feltétlenül várom válaszodat.
Üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária 1966 IV. e

 
 
 
 
Üzenet küldője: Barci Győzőné [Zsuzsa néni)
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária] 
Feladás dátuma: 2010. február 18., 18:49
 
Kedves Mária!
Köszönöm, hogy tájékoztattál. Tallózni fogok a honlapon, s végiggondolom,
hogy én mit tudok tenni a fejlesztéséért.
Üdv. Barci Győzőnő ( Bándli Zsuzsa)
 
 
 

 

 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Barci Győzőné [Zsuzsa néni]
Feladás dátuma: 2010. február 18., 19:00
 
Kedves Zsuzsanna!
Köszönöm a leveled. Tudom, hogy pedagógus munkakörben sok feladatod lehet, ami leköti néha a szabadidőt is. Ha mégis sikerül időt szakítani a honlap megtekintésére, örömmel fogadjuk.
Várjuk későbbi jelentkezésedet. Ha a tablókép scennelésében nem tudnál közreműködni, akkor szívesen fogadnánk egy olyan osztálytárs nevét is, aki ezt a feladatot átvállalná.
Búcsúzom.
Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.