Dóka Istvánné levele Zsolnai Margitnak

«« Vissza ««

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Zsolnai Margit [Gitta néni]
Feladás dátuma: 2010. január 30., 22:34
 
Kedves Margitka!
A Bagi Ilona Leánygimnázium és szakközépiskola mintegy 70 évét mutatja be a 2007-ben megnyitott honlap, neve:   bagiszki.hu
Nem tudom ismered-e a honlapot? Azt tudom, hogy az osztályotok névsora olvasható, de az érettségi tablókép nagyon hiányzik. Így az osztály tagjai láthatatlanok, nem tudnak bemutatkozni a látogatóknak. A mai világban szinte minden az Interneten történik. Bekapcsolod a gépet, s már előtted állnak a barátaid, írhatod a levelet stb. Tehát nem szabad kihagyni, nem szabad megengedni, hogy egy ilyen fontos emlékgyűjtő honlap hiányos maradjon.
Kérlek, keresd meg az osztály tablóképét, ha kell, kérj segítséget, és a scennelt fotót már küldheted is a következő e-mail címre.
2007-ben engem is így szólított meg Király Csaba, a szakközépiskola egyik volt tanára, s ma én is segítem ezt a munkát. A honlap kezdőoldalán a menüpontok szerint minden üzenetet felhelyezünk, ami beilleszthető.
Nagy szeretettel várom leveled és a küldeményed. Nem szeretnélek elijeszteni, de további fotókat is be lehet küldeni a honlapra, írásokat visszaemlékezésként diáktársakról, tanárokról. Látom, Te is az oktató-nevelő munka területén dolgoztál. Tegyük le az emlékeket a Bagi Ilona középiskola Emlékkönyvébe. Kökény Sándorné már írásba foglalta az első negyven évet, most elektronikus úton is folytathatjuk 1999-ig.
 

Várjuk együttműködésedet. Baráti üdvözlettel: Dóka Istvánné Rácz Mária 1966 IV. e-ből

 

 

A szerkesztőség várja Gittike levelét.

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.