Dóka Istvánné levele Bráth Évának

«« Vissza ««

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Brát Éva [Évi]
Feladás dátuma: 2010. január 24., 17:27
 
Kedves Éva!
Engedd meg, hogy ismeretlenül megszólítsalak!
Bár a szomorúnak tűnő arckép kicsit elgondolkodtatott, szabad-e zavarni. Ezért hát nagyon "csendben" megkérdezem. Nincs kedved meglátogatni a Bagis honlapot?
Én 1966-ban érettségiztem, s most a honlap szerkesztőségében dolgozom, hogy összegyűjtsem a volt diákok emlékeit abba a nagy Emlékkönyvbe, melyet 2007-ben Király Csaba, az iskola egyik volt tanára megnyitott.
Melega Kálmánnétól kapta a szerkesztőség az értesítést, hogy osztályotok 2008-ban tartotta a 40 éves érettségi találkozóját.  Azt az értesítést kaptam, hogy majd valaki küldi a többi fotót. Most nincs meg a levelem, de mintha a Te nevedre emlékeznék. S talán valaki - egy másik név - röviden leírja a találkozóról az emlékeztetőt. Hát annak is itt lehetne a helye. Emlékeztető az emlékkönyvben.
Ilovszky Judittal vettem fel a kapcsolatot még a tél elején, de elfoglaltságára hivatkozva, még nem volt alkalma jelentkezni.
Ha Te tudsz segíteni, akkor az kettős öröm. Öröm nekem, a honlap feltöltéséhez, s öröm Neked, hogy egy fontos feladatot teljesíthetsz. Ha rendelkezel a küldeni való fotókkal, akkor a jelzett címre küldd! 
Szeretettel várom leveled.
Üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária 66.e
U.i. Ha küldöd a fotókat, kérlek, tegyél közé egy mosolygós fényképet is Magadról, hogy a kedves arcod érvényesüljön. Örömmel fogadnám.
 
 
 
Üzenet küldője: Brát Éva [Évi] (123)
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária] 
Feladás dátuma: 2010. január 24., 18:29
 
Kedves Mária!
Köszönöm, hogy leveleddel megkerestél. Az az igazság, hogy én vállaltam a találkozónkról egy anyag összeállítását, és szándékoztam is, de eddig, még nem tettem meg. Igyekszem mielőbb pótolni.
Üdvözlettel Brát Éva
 
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Brát Éva [Évi]
Feladás dátuma: 2010. január 24., 23:48
 
Kedves Éva!
Köszönöm, hogy válaszoltál levelemre.
Az írásodban megköszönném, ha kitérnél az osztályfőnöködre néhány mondattal, milyen tanár volt, hogyan emlékszik rá az osztály, vagy éppen Te.
S ha még nem készültél el a írásoddal, addig előtérbe helyezhetnéd azt a néhány fotót, amit még Te szeretnél felhelyezni. Legyen ez rólatok, s nem utolsó sorban legalább 1 db osztályfőnöködről szembe kép. A címemet előző levelemben megküldtem, ahova a scennelt képeket átküldhetnéd. Ha neked nincs fotód, akkor valamelyik közeli osztálytársadtól kellene kérni.
Még egyszer köszönet. Ne haragudj, hogy megzavarom nyugalmadat. Később majd talán tetszeni fog, ha visszanézel küldeményeidre.
Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

Szerkesztői kiegészítés!

Éva bizonyára egyeztetett volt osztálytársával Ilovszky Judittal, aki megküldte a honlap szerkesztőségéhez az osztálytalálkozóról összeállított beszámolót.

Éva is közreműködött az összejövetelen a fotózás terén is, a fotózás egyik pillanatát megörökítette osztálytársa. Ezt láthatjuk az egyik beküldött képen. Köszönjük!

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.