Dóka Istvánné levelei Máttyásné Kerkai Editnek

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]

Címzett(ek): Máttyásné Kerkai Edit [Editke]
Feladás dátuma: 2010. január 10., 17:49
 
Kedves Editke!
Ha nem is játszótársak, - ahogyan az iwiw adatlapodon írod - de iskolatársak voltunk. Bár ismerni nem ismertük egymást, amikor Te végeztél, én akkor kezdtem a gimnáziumot a Bagiban. Remélem nem haragszol, hogy "ismeretlenül" felkerestelek, de a meghívás ott volt az adatlapodon. Én ugyan csak internetes találkozót tudok ajánlani, mégpedig a Bagi honlapon, ahol 1950-1999-ig gyűjtjük a volt diákok emlékeit.
Bagiszk.hu a weblap neve. Ha még nem jártál ott, kérlek, tekints be, s nézz szét. A lap felső sorában egy vízszintes menüsor látható (a nagy kép alatt), majd baloldalon egy oszlopban találod a többi címeket, témakörök szerint.
Ha a vízszintes sorban az OSZTÁLYOK menüpontra lépsz, kikeresed az osztályodat, rákattintasz, és azt látod, hogy az osztálynévsorhoz nincs tablókép. A volt diákok nem tudják megmutatni magukat, mert nincs fotó. róluk Pedig emlékezni a fényképek segítségével sokkal könnyebb. Emlékezni pedig kell, emlékezni jó, s ha akarjuk, elég, ha csak a szépre emlékezünk.
Szeretnélek megkérni, küld el az alábbi e-mail címre az érettségi tablóképeteket, lehetőleg nagy felbontásban, hogy könnyen lehessen nagyítani róla, hogy az osztálytársak fotói megelevenedjenek. Ha kell, kérj segítséget a szkenneléshez.
Vidám, jókedvű embernek látlak a fotódon,- nagyon szép az unoka is - remélem, áldozol néhány percet, esetleg órát, erre a felkérésre.
Osztályotok névsorában Nolipa Irma neve van kikékítve, ha rálépsz, kapsz egy oldalt róla, ezt sikerült az internetről levenni.
Ha Te küldenél írásos, fényképes anyagot Magadról, azt is örömmel felhelyezné a honlap szerkesztősége. Diákévek emlékei, barátok, tanárok, különféle témában lehet megörökíteni az iskolához, a diákkorhoz kapcsolódó emlékeket. Akár egy rövid életrajzi bemutató is érdekes és értékes anyag lehet.
Szeretettel várom válaszodat.
Üdvözlettel: Dóka Istvánné sz.Rácz Mária 1966.e osztály volt diákja

 

 

 A honlap szerkesztősége várja Editke válaszlevelét.

 

 

 

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Máttyásné Kerkai Edit [Editke]
Feladás dátuma: 2010. február 21., 15:34
 
Kedves Editke!
Elnézést, hogy még egy levéllel zavarlak. Nem tudom mi okból nem sikerült válaszlevelet küldened. Lehet, hogy nagyon elfoglalt vagy, lehet, hogy nem érdekel a téma. Remélem nem azért, mert esetleg megbántottalak valamivel levelemben. Arra kérlek, mégis írj néhány sort, hogy ne legyek bizonytalanságban. Azt gondoltam örömmel fogadod majd az új feladatot, s a jelzett munkavégzésedből kiindulva nem okozhat gondot egy ilyen kapcsolatfelvétel.
Most nem zavarlak tovább.
Egy arcképedet felhelyeztem a honlapra, az Adatgyűjtés levelei oldalra. Szívesen megismerkednék diákkori fotóddal is.
A honlap szerkesztősége örömmel fogadná jelentkezésedet.
Üdvözlettel: Dóka Iné Marika
 

U.i.: Ha netán nem igazodnál el a honlap kezelésében - bár az előszó oldalon erre egy kék linkkel adtunk tájékoztatót - akkor írd meg azt, és segítek részletes útmutatással.

 
 
 
Üzenet küldője: Máttyásné Kerkai Edit [Editk...
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária] 
Feladás dátuma: 2010. február 24., 16:37
 
Ne haragudj, de nem tudok a témával jelenleg érdemben foglalkozni. A későbbiekben majd jelentkezem. Üdv. Edit
 
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Máttyásné Kerkai Edit [Editke]
Feladás dátuma: 2010. február 24., 23:46
 
Kedves Editke!
Köszönöm válaszleveledet. Ha majd ráérsz, örömmel veszem jelentkezésedet.
Üdvözlettel: Marika
 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.