Dóka Istvánné levelei Kutsera Istvánné Maros Mártának

«« Vissza ««

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Kutsera Istvánné Maros Márta
Feladás dátuma: 2009. február 21., 18:05
 
Kedves Márta!
Azért kereslek fel, mert látom, hogy bagis diák voltál. Én az 1966. IV. e osztályban érettségiztem. Az iskola egyik volt tanára, Király Csaba nyitott egy honlapot, (bagiszki.hu) nem tudom, láttad-e már.
Az osztályotok névsora mellett hiányzik az érettségi tabló. Örömmel vennénk, ha Te elküldenéd a honlap számára, s még egyéb diákkori fotókat, írásokat is szívesen fogad a szerkesztő:
Szeretettel várom leveledet. Üdv. Dókáné Marika
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Kutsera Istvánné Maros Márta
Feladás dátuma: 2009. szeptember 13., 09:49
 
Kedves Márta!
Korábban küldött levelemre nem válaszoltál, de látom, már töröltél is. Pedig bizonyára sok emléked lehet Neked is a középiskolából, mint bárki másnak, s emlékezni kellemes érzés. Ha bánatra utaló emlék ébred, azt talán megszépíti az idő, a jól ismert szép dolgok emlékeit pedig érdemes mindig ébren tartani lelkünkben.
Látom, van sok klubtagságod. Ez a honlap, amiről én írtam, a Te legközelebbi tagságodra utal. Érdemes lenne beletekintened (bagiszki.hu), és legalább egy tablóképet küldeni scennelve az e-mail címemre. Ha nem megoldható a scennelés, bizonyára tudsz valakitől segítséget kérni.
Ha nincs meg a tablóképed, vedd fel a kapcsolatot valamelyik osztálytársaddal.
Várom leveled: Dókáné Marika

 

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Kutsera Istvánné Maros Márta
Feladás dátuma: 2010. március 26., 18:56
 
Kedves Márta!
Harmadszor szólítalak Téged, s nem tudom mi oknál fogva, - még nem kaptam Tőled választ. Ezért egyik osztálytársadhoz fordultam, Kalapács Györgyihez, tablókép ügyben. Tőle kaptam azt a választ, hogy keresselek Téged az iwiw -en, mert Te felhelyezted az albumodba az érettségi tablóképeteket.
Örömmel fogadtam a választ, s megnéztem a felhelyezett osztálytablót. Ez nagyon szép és kedves, de az iwiw képmérete nem teszi lehetővé azt a nagyítást, amelynek kapcsán világosan láthatóak az arcképek, az aláírt nevek.
Ezt Te is láthatod, ha a saját iwiw albumodban megnyitod ezt a képet. Ez így csak jelzés értékű. Én is elküldtem a mi osztályunk tablóképét Gyikó Jánosnénak, hogy a Gimnázium albumába helyezze fel, de ezt ő sem tudta megfelelő méretre nagyítani. Ez sajnos így van.
Ezért kértelek Téged, hogy közvetlenül hozzám, a megadott e-mail címre küld, mert akkor nagyobb felbontásban van módod átküldeni, s akkor az egyedi arcképek is nagyíthatóak, kiemelhetőek a tablóról.
Legyen ez az osztálytársak, vagy a tanárok esetében. Például látok egy arcot a tanári sorban, aki szerintem lehet, hogy még nem szerepel a honlap tanári bemutató oldalain, tehát jó lenne levenni a fotót, ahogyan minden tanár esetében így történt.
Látom, hogy rendszeresen fenn vagy az iwiw -en, tehát két soros válasszal is jelezhettél volna vissza felém.
Nem hiszem, hogy Téged nem érdekel a középiskolás emlékeket bemutató honlap, ahol esetenként olyan ismereteket kaphat a látogató, amelyről eddig nem volt tudomása.
Egy két soros válaszlevélre nem kell sok időt fordítani. Csak arra gondolhatok, hogy valamivel megsértettelek? Ezért nem írtál válaszlevelet? De mivel bántottalak volna meg? Kérlek, válaszolj, és próbáld elküldeni a nagyítható tablóképet.
Válasz reményében üdvözlettel: Dókáné Marika
 
 

Üzenet küldője: Kutsera Istvánné Maros Márta
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária] 
Feladás dátuma: 2010. március 27., 19:17
 
Kedves Marika!
Nagyon sajnálom, hogy eddig nem írtam, de nehezen térek magamhoz.
A múlt évben öt hónapon belül elveszettem édesapámat és a férjemet.
A képet elküldöm a címedre, kérlek, ne gondold, hogy engem nem érdekel
az iskolám, de talán ami velem történt az magyarázat rá.
Üdvözöllek: Kutsera Istvánné Márta
 
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Kutsera Istvánné Maros Márta
Feladás dátuma: 2010. március 27., 19:26
 
Kedves Márta!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nagy bánatban vagy. Sajnos ez a korosztály most ilyen szomorúságnak van kitéve. Csak, hogy együttérzésemről biztosítsalak, én szintén az előző évben vesztettem el édesapámat és testvéremet egy azonos napon, egymástól függetlenül és viszonylag váratlanul. Úgy, hogy tudom, milyen fájdalmad lehet, s elnézést, hogy ezt nem ismerve, nem értettem hallgatásodat. Remélem, nem veszed zaklatásnak, s még egyszer bocsánat.
Fogadd őszinte részvétem.
Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

 

 

Feladás dátuma: 2010-04-27 20:38
 
Kedves Marika!
A cim melyre előzőleg küldtem freemail volt.
Remélem ezen már megkapod, minden jót kívánok Márta.
 
 
 
Feladás dátuma: 2010-04-28 9:24
 
Kedves Márta!
Köszönöm a fáradozásaidat, ez a küldemény tökéletes. Kértem Király Csabát, hogy cserélje le a másik képet.
Nagyon jó a Te arcképed is. Ha a fotókat átnézem, majd készítek egy rövid oldalt az Akkor és most_ Régen és ma cím alá, képes bemutatóként Rólad.
Ha majd később van kedved, netán éppen nincs dolgod, s kicsit az emlékekbe kívánsz visszatekinteni, akkor írhatsz pár sort bárkiről, bármikor, a munkádról, az életedről, kicsit az iskolához kapcsolódva.
Még egyszer mindent köszönök, és további lelki felépülést kívánok!
Üdvözlettel: Marika
 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.