Útmutató

«« Vissza ««

 

Útmutató a weblap kezeléséhez!
 
Azon látogatók részére, akik ezt igénylik, rövid tájékoztatót adunk a honlap menüpontjainak kezeléséről, a jelzések alkalmazásáról.
 
A honlap kezdő lapján – amely nyitáskor megjelenik – a felső mezőben látható egy fotó, az iskola két épületéről, mely azonnal „behozza” a látogató számára az első emlékképet a gimnáziumi, illetve a szakközépiskolás időkről.
 
  • A kép alatti sorban kerültek megjelenítésre azok a menüpontok, melyek közvetlenül az iskola dokumentumait tartalmazzák. A sor a „kereső”-vel kezdődik, majd vízszintesen folytatódik a Vendégkönyvvel bezárva.
  • Az oldal bal szélén fut lefelé egy oszlop, ahol további menüpontok szerint lehet megnyitni az oldalakat. Indul a Diákévek menüponttal és zárul a Hiányzó láncszem címmel. Néhány menüpontból almenü megnyitásával lehet tovább menni.
  • Minden menüpontnak van egy kezdő oldala, s onnan nyithatóak a személyes bemutatók. Minden oldal nyitása kék jelölést kapott, s ha az oldalon belül, a szövegben is kékkel jelölt szó található, az újabb nyitási lehetőséget mutat. Onnan vagy az oldal alsó sorában látható „vissza” szócskára kell lépni, vagy a számítógép bal felső sarkában lévő zöld nyíllal lehet visszalépni a kiindulási oldalhoz.
  • Akik küldtek be írást vagy fotót a szerkesztőséghez, azoknak célszerű az osztálynévsornál kezdeni a megtekintést, s akkor az ott található linkek alapján lehet tovább lépni az új oldalakra.
  • A kereső használatakor egy-egy névre szóló valamennyi oldal megjelenik kínálatként. Visszalépéssel sorban meg lehet tekinteni a felkínált oldalak tartalmát.

 

Aki írásos hozzáfűznivalót kíván tenni, nyissa meg a Vendégkönyvet, vagy amennyiben felhelyezésre szánt anyagot kíván küldeni, használja a honlap minden oldalának alsó sorában megjelölt e-mail címet, vagy küldhet levelet Dóka Istvánné részére,

az alábbi címre:

dokaistvanne@gmail.com

 


 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.