Dóka Istvánné levelei Csató Istvánnénak

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Dóka Istvánné Rácz Mária
Címzett(ek): Csató Istvánné [Zsuka]
Feladás dátuma: 2008. augusztus 9., 12:12
 
Kedves Zsuzsanna! 
Ne haragudj, hogy ismeretlenül megszólítalak, de a Bagi Ilona Leánygimnázium tablóján láttalak meg - a bagiszki.hu weblapon - és neved alapján kerestelek meg az iwiw-en. Azért írok Neked, hogy megkérdezzem, ismered -e az említett weblapot, jártál-e már ott? Azt nem tudom, hogy az osztályotok tablóját ki küldte be a Szerkesztőhöz, de egyéb fotót, vagy írást nem találtam az osztály volt diákjai részéről.
Úgy gondolom - fotóid, s az adatlap írása alapján, hogy életvidám, jókedvű egyéniség vagy. Ha van kedved visszaemlékezni a középiskolás évekre, akkor szívesen fogadná a weblap szerkesztője régi fotóidat, vagy írást, ami a diákévekkel, vagy annak további lépéseivel kapcsolatosak.
Ha közvetlenül hozzám akarod küldeni az anyagot, az email címem leírom. Ide lehet scennelt mellékelteket küldeni, vagy közvetlenül a fent jelzett weblapra. 
Válaszleveledet várom itt, az oldalán. Üdvözletem küldöm: Dókáné Rácz Mária 1966 IV.e
 
 
Üzenet küldője: Csató Istvánné [Zsuka]
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Feladás dátuma: 2008. szeptember 22., 09:17
 
Kedves Mária!
Nagyon megtisztelő, hogy megkerestél kéréseddel. Elnézést kérek, hogy ilyen soká válaszolok, de sok más miatt tartottam függőben a válasz írását. Sajnos nem sok újat tudok Neked mondani, valószínű a tanári archívumból került be a tablónk is a weblapra. Közülünk senkit nem kerestek meg, ezt onnan tudom, hogy a nyáron volt osztálytalálkozónk és beszélgettünk erről is.
Én még dolgozom, időm minimális és bizony nagyon el kellene merülnöm az emlékek tengerében, hogy valamit előássak. Fotók alig vannak, néhány megszürkült és szkennelésre alkalmatlan képet találtam.
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni, de sok sikert és jó egészséget kívánok:  Zsuzsa 
 
 
 
Feladás dátuma: 2008. szeptember 22., 15:07
 
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm, hogy sűrű elfoglaltságod mellett mégis sikerült időt szakítanod az írásra.
Én a főszerkesztő segítségére kívántam lenni abban, hogy azok az osztályok, akik még nem küldtek fotókat a régmúlt időkről, középiskolás emlékeikről, azokat felkeresem levelemmel. A tablóról kiválasztottam három arcot, akikkel kapcsolatban azt reméltem, hogy válaszolnak levelemre, s akiket azután az iwiw-en megtaláltam, s így volt alkalmam levelet küldeni. A kedves osztálytársak között a Te szerény, mosolygós arcod különösen megnyerő volt. A Hozzád küldött levelemmel egyidőben küldtem még levelet Nagy Jolánnak, akiről azt olvastam, hogy pedagógus, de hiába hivatkoztam a nyári szünidőre, mégsem volt lehetősége válaszolnia.  A harmadik személy, akit levelemmel megkerestem, Ruzsinszki Mária. Őt nem találtam meg az iwiw-en, s egy névrokonát szólítottam meg, aki szintén bagis volt.
Megjegyezni szeretném, hogy ezen a honlapon akkor születnek meg a fotók és az írások, ha a régi diákok emailben ezt elküldik a szerkesztőséghez, a honlapon található címre, vagy akár közvetlenül hozzám.
 
Az említett osztálytalálkozóról jó lett volna rövid tájékoztatást kapni a honlap számára, netán néhány fotóval mellékelve.
Ha van egy kis rövid pihenőd, szeretettel várom válaszodat, illetve később előkerülő fényképeket.
Üdvözlettel: Marika
 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.