Dóka Istvánné levelei Szabó Dezsőnének

«« Vissza ««

Címzett: Szabó Dezsőné *szabonem@vipmail.

Feladó: Dóka Istvánné
Elküldve: 2009. szeptember 26. 8:35
 

Kedves Márta!
Király Csabától, a bagis honlap főszerkesztőjétől kaptam meg címedet, mivel tabló ügyben szerettem volna Veled egyeztetni. Nem tudom, megnézted-e a felhelyezett érettségi tablótokat. Sajnos az arcképek nem láthatóak a fekete elmosódás miatt. A tablónak így is nagyon örültünk, nem akartunk reklamálni miatta. Most azért kereslek fel levelemmel, - remélem nem zavarlak- mert szerettünk volna néhány arcképet - köztük a Tiedet is levenni a tablóképről, de ugyebár ez ebben a formában nem megoldható. Azt gondolom, hogy talán a scennelésnél történt valami, vagy sötétre lett állítva a másoló. Az eredeti tabló bizonyára rendesen mutatja a képeket.
Tehát azt a szívességet szeretném kérni, hogy ismételd meg a tabló átküldését, - most az én címemre, - válaszlevélként nem körülményes, és csatold el még egyszer a fotót.
Várom válaszodat. Amennyiben egyéb fényképed van a diákkorodból, vagy akár azutáni időszakból, kérlek, küld el, s felhelyezzük a honlapra. Ha közlendőd van magadról, vagy osztálytársaiddal kapcsolatban, azt is szívesen fogadjuk.
Baráti üdvözlettel: (ismeretlenül is) volt iskolatársad l966-ból Dókáné Rácz Mária

 
 
Címzett: Dóka Istvánné
Feladó: Szabó Dezsőné
Feladás dátuma: 2009.09.26. 22:22
 
Marikám!
Sajnálom, hogy így sikerült! Nekem nincs lehetőségem a kép átküldésére, a múltkor is megkértem valakit. Megpróbálom újra, talán jobban fog sikerülni. Nagy örömmel nézegetem az iskoláról szóló oldalakat! Rossz érzés, hogy egyetlen osztálytársamról sem tudok semmit! Reméltem, hogy esetleg itt sikerül valakit megtalálnom valakit, de nem sikerült. További jó munkát, s örülök, hogy felelevenedhet bennem az ott eltöltött évek emléke általatok. Köszönöm, s amint lehetőségem lesz, megpróbálom a képet újra elküldeni.
Puszi: Márti
 
 
 
Feladás dátuma: 2009. szeptember 30. 13:14
 

Kedves Mártika!
Örömmel fogadtam leveled, s reméltem, hogy egy jó segítőtárs közreműködésével átküldésre kerül a tablód. Így is történt. A tablókép rendben megérkezett, s hamarosan felhelyezzük, de addig is tekintsd meg a honlapot, egy oldalt készítettünk a nevedre az Akkor és most_ Régen és ma menüpont alatt. Engedelmeddel, felhasználtam a leányod iwiw oldalán lévő fotókból kettőt. Remélem, tetszik a felhelyezett oldal.
Üdv. Marika
U.i.: Gratulálok a lányotokhoz és a szép hosszú házassághoz.

 

 

Feladás dátuma: 2009. 10. 01. 19:26
Marikám!
Nagyon szépen köszönöm, remekül elkészítetted! Én nem vagyok ilyen ügyes, levelezni tudok, meg keresgélni, de azt nagyon szeretek. Jól feltaláltad magad! Köszönöm még egyszer! Puszi: Márti
 
 
Feladás dátuma: 2009.10.01. 21:03
Mártikám!
Örülök, hogy tetszett. Nekem is örömöm volt a készítésben. Üdvözlöm kedves családodat, s ha van valami üzennivalód a honlap számára, csak hívj, azaz írj!
Emlékezzünk az ifjúságra, és mutassuk be örömmel a jelent.
Puszi: Marika
 

Szerkesztőségünk bemutató oldalt készített

Mártika családjáról a Régen és ma oldalon

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.