Akkor és most - Életutak

«« Vissza ««

1966 IV. a volt diákja - Palotás Ágnes

Ágnes szerkesztőségünkhöz küldött leveléből egy rövid életrajzi bemutatót vetítünk erre az oldalra. Reméljük, később még bővítésre kerül ez a néhány sor.

 

"Miután 66-ban leérettségiztem, műszerész iskolát végeztem, majd az MMG-AM-nél és annak leányvállalatánál dolgoztam nyugdíjig. 1970-ben mentem férjhez, és azóta is együtt vagyunk.

1971-ben született a lányom, 1972-ben a fiam.

Nyugdíjig Pesten laktunk, de abból elég volt és már 10 éve Veresegyházán lakunk. Nagyon szép, nyugodt hely.

A lányomnak négy gyermeke van - 28, 25, 22 és 14 évesek, három fiú egy lány. A fiamnak három csemetéje van - 23, 10 éves, a kicsi 10 hónapos. Két fiú és egy pici lány.

Egyébként semmi különös dolog nem volt az életünkben. Dolgoztunk éjjel nappal, hogy egyről a kettőre jussunk. Tudom, hogy majdnem mindenki ezt tette, mert az élet sosem volt könnyű most sem az. Megőszültünk, megöregedtünk, de jól vagyunk és ez a lényeg."

 

Valóban ez a lényeg. Szép nagy családot neveltetek. Dícséretes. Gratulálok a magam nevében. A dolgos munkásnapok gondolom gyermekeiteknek is szép példakép volt. Lehet, hogy megöregedtünk, - és ez is ajándék Istentől - de teljesítettétek az életben rátok osztott feladatot. Egy ilyen dolgos életre visszatekinteni örömteli, boldog érzés. 

 

Ágnes az interneten bemutatta családját. Innen emelt le szerkesztőségünk 4 kedves fotót.

 

                                                                                

 A fotók felhelyezve 2017. november 3-án      

                      

 

 

 

 

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.