2011. 09. 17. 1966 IV. c osztály 45 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1966 IV. c

Negyvenöt év után érettségi találkozó

Az 1966-ban végzett IV. c osztály szervezésében
Időpontja: 2011. szeptember 17.
Helyszíne: Kárpátia Étterem
Főszervezője: Marosits Miklósné Kaszás Julianna
 

 

 

 

 

 

 

Az osztálytalálkozót  a Kárpátia étteremben tartottuk, kilencen voltuk együtt.

Az elhunytak tiszteletére és szeretetünk jeléül gyertyát gyújtottunk. Mindenki elmondta mi történt vele az utóbbi években. Gyermekeinkről, unokáinkról képeket nézegettünk, miközben vacsoráztunk.

Én meséltem Stokovszy Iván osztályfőnökünkről, Károlyfalvi Valéria pedig beszámolt arról, hogy meglátogatta Németh Vilmosnét, Lonci nénit.

 

Szeretettel emlegettük Sarkadi tanár urat, Rotharides Andrea tanárnőt, akiktől egy életre szóló ismeretet kaptunk az ókori görög és római művészetről. Biztos, hogy ez motivált arra, hogy 30 évvel ezelőtt rész vettem egy görög kúltúrális körutazáson, amin végig meghatottan álltam az antik kúltúra gyönyörűségei előtt, és ez motivált arra is, hogy két nagyobb unokámat is  2008-ban elvigyem ezekre a helyekre.

Bisztricsány Edénére is sok szeretettel gondolok, és csatlakozom Rácz Mária (1966.IV. e) iskolatársam dícsérő szavaihoz. Többször előfordult, hogy nem tartotta meg az órát, hanem az élet  "nagy" dolgairól mesélt, és meséltetett minket,  ezzel segitve nekünk eligazodni az akkori világban. S ma itt, ezekre az időkre emlékeztünk vissza.

 

Az osztálytalálkozó szervezése kapcsán tudtuk meg, hogy egyik osztálytársunk Balázs Erzsébet meghalt. Szomorúan vettük tudomásul, hogy Ő már a harmadik halottunk. Elhunyt társaink emlékére egy külön odalt nyitottunk ezen a honlapon.

Megemlékezés Elhunyt osztálytársainkról 1962-1966 IV. c

 

 

Az összejövetelről Kaszás Julianna tájékoztatta

honlapunk szerkesztőségét 2012. február 3-án

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.