2016. 05. 20. 1966 IV. e osztály 50 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1966 IV. e

Az 1966-ban végzett IV. e osztály szervezésében

Időpontja: 2016. május 20.

Helye: Kispesti Halásztanya

Főszervező: Gregusné Harmatosi Irén

 

 

Levelet kaptam Harmatosi Irén osztálytársamtól 2016. április 2-i dátummal:

Kedves osztálytársak!
A Berecz Márti keresett meg azzal a kéréssel, hogy szervezzek osztálytalálkozót, ill. ha nincs időm, segítsek a szervezésben, helyfoglalásban.
Közületek többen észrevehettétek, az utóbbi években, főleg az utóbbi hónapokban nem jelentkeztem. Ennek oka nagyrészt a rokonságban bekövetkezett halálesetek, ill. az azokat megelőző hossza betegségek miatti segítségnyújtás, ill. további ügyintézések voltak, melyek sajnos rám hárultak. Az utóbbi hónapokban pedig a férjem miatt aggódtam, aki hosszas kórházi kezelésen van túl, és még további kórházi hetek várhatók. Egyedüli örömöm kétéves kis unokám, akire október óta délután 3-tól este 6-ig, vagy még tovább vigyázok.
Amennyiben a sors nem szól bele, remélem, részt tudok venni veletek az osztálytalálkozón, melyre május 20-ára 17-órától foglaltam helyet a szokásos helyen, a kispesti Halásztanya étteremben.
Az e-mailból láthatjátok, kiket értesítettem, a többiek telefoni értesítésében is próbálok segíteni, de megköszönöm a segítségeteket a szervezésben. Skyp-om ugyan van, de időhiány miatt nem használom már régen, viszont mobilon 0-30-346-7105 elérhető vagyok. Ha nem venném fel, mert pl. orvosnál vagyunk, akkor a visszahívásra természetesen számíthattok. Jelezzétek, hogy megkaptátok az emailomat, és kivel beszéltetek.
Mindenkinek sok puszi és mindig szeretettel gondolok rátok: Irén

 

 

Válaszlevél Gregusné részére: 2016. május 14. 22:34

Drága Irénkém! 
Kis Edithel beszéltem telefonon, ill. skypon, és ha jól emlékszem Molnár Évivel is. Készülnek a találkozóra. Én manapság eléggé elfoglalt vagyok, és csak most olvastam el a leveled. Írásodból sok szomorúságot olvastam ki. Nagyon sajnálom, hogy ennyi gondod és bánatod volt és talán még van is. Nagyon rendes vagy, hogy ennyi probléma mellett mégis vállalod, hogy összehozd a társaságot. Én nagyon örültem annak a találkozónak, amikor el tudtam menni, sajnos azóta lekötött vagyok - a kis tanyánkon - és hosszú is lenne az utazás. Remélem, mindenki jól érzi majd magát, - hiszen a fiatalságunk emléke ébred mindenkiben, amikor így együtt vagyunk.
Akik elmennek, mindenkinek szép estét kívánok és örömteli együttlétet a finom vacsora mellett. Bizonyára Neked is sikerül elmenned, hiszen Te egy fontos összekötő kapocs vagy a társaságban. A szervező, a mindent elintéző, a mindenkire figyelő főnök. Néhány fotót és egy rövid beszámolót szívesen fogadnék a honlap számára, s azért, hogy én is átérezzem a találkozó hangulatát. Tudod: "Genius loci"

Vigyázz a kis unokádra, gyönyörű kisbaba, nemsokára ő is nagy leányka lesz. Az én leány unokám most készül az esküvőjére, júliusban. Szalad az idő Mindnyájunkkal. Meg kell őriznünk lelkünkben minden szépet.
Még egyszer köszönöm leveled, kívánom, hogy férjed mielőbb felgyógyuljon.
Szeretettel gondolok Rád: Marika (A résztvevőknek, mindenkinek puszit küldök, jó egészséget és sok örömöt a nyugdíjas években.)
 

 

Levelemre választ nem kaptam, - nyílvánvalóan idő hiánya miatt - de egy csoportképet Berecz Márta felhelyezett a face-book oldalára, így ezt be tudom mutatni a honlapon, hogy emlék legyen azoknak, akik ott voltak, és fájdalomdíj azoknak, akik nem vettek részt, nem tudtak elmenni.

 

 

 

 A jelenlévők balról: Ispán Katalin, Galló Mária, Valla Éva, Harmatosi Irén, Bereczki Margit, Kéri Katalin, Kiss Edit,

Timár Ilona, Darányi Erzsébet, Vidi Edit, Molnár Éva, Répás Mária, Kékesi Éva

Eszényi Irén, Berecz Márta, Törőcsik Julianna

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.