Király Csaba levele Dékán Jenőnek

«« Vissza ««

From: Dékán Jenő [mailto:dekan.jeno@t-online.hu]
Sent: Tuesday, April 03, 2012 6:14 PM
To: abacs1@t-online.hu
Subject: 1972 IV a
Importance: High

 

Tisztelt Címzett! 

Véletlenül találtam rá honlapjukra (honlapunkra?) és rendkívül örültem neki. Magam is a Bagiban végeztem, társaimmal együtt, s mint a lapról kiderült, rólunk nem sok minden jelent meg (ez vélhetően a mi hibánk). 1968 – 1972 IV. a osztály, egy kiváló osztályfőnök – Kapeller János – vezérletével, tiszta fiú osztály a maga erényével és hátrányával. Az osztályban 42-en indultunk, s végül 31-en érettségiztünk. 

Érettségi után 25 év elteltével találkoztunk először, volt is nagy csodálkozás, szinte újra be kellett egymásnak mutatkoznunk. Azóta 5 évente találkozunk, idén május 18-án lesz a 40. éves találkozónk.  

Az osztály érettségiző névsora: 

Baski Miklós, Bereczki István, Dencsik Lajos, Dékán Jenő, Dobos János, Erzsiák András, Fejes László, Fekete Mihály, Ferenczy Béla, Heszele István, Hlubina Attila, Juhász József, Kapás István, Kállai János, Kovács Imre, Kucsera István, Lászlófi Ferenc, Márk József, Nagy Lajos, Papp Károly, Pintér József, Rédlinger Antal, Samu László, Sárközy Sándor, Schmiedt Károly, Stark Ferenc, Szabó Attila, Szabó László, Szeles József, Szűcs Sándor, Zolna Attila. 

Sajnos, néhányan már nem lehetnek közöttünk. Így osztályfőnökünk, Kapeller János, s társaink közül Baski Miklós, Bereczki István, Dencsik Lajos, Fekete Mihály, Samu László és Sárközy Sándor. Emléküket megőrizzük.  

Mellékelten elküldöm érettségi tablónkat, nem a legjobb minőség, de mi még kedves nosztalgiával nézegetjük.

Üdvözlettel: Dékán Jenő IV. a 1968 – 1972 Bagi SzkI.

  

 

From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Tuesday, April 03, 2012 9:33 PM
To: 'Dékán Jenő'
Subject: RE: 1972 IV a
 

 

Kedves Jenő!
Király Csaba vagyok a weblap ötletgazdája, 1976-1986-ig az iskola egyik oktatója.
Köszönjük az osztály névsorát, valamint a jó minőségű tabló másolatát. Arra kérnélek, ha az osztálytalálkozótokkal kapcsolatban vannak fényképek, adatok, oszd meg a honlappal.
Várjuk jelentkezésed, Csaba

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

2012. április 5. 7:22

 

Kedves Jenő!
Dóka Istvánné vagyok, a bagi honlap szerkesztője. Király Csaba küldte meg nekem az Ön levelét. Örömmel fogadtuk a tablóképet és az osztálynévsort. Ezek felhelyezésre kerültek. Az osztálynévsorban az Ön neve megjelölést kapott, ahol a linkre lépve az eddigi levélváltások láthatók. Ez az oldal a Levelezés_Adatgyűjtés_Szakközépiskola oldalán lévő névsorban található.
Ahogyan Csaba kérte, szeretettel fogadnánk néhány fotót az osztálytalálkozásról, vagy emellett néhány egyéb képet. Vagy az iskolaévekből, vagy az Ön életéből az iskola befejezése utáni időszakból. E témákról néhány soros írást és fotót egyaránt örömmel helyeznénk fel az adott oldalakra.
Várjuk kedves levelét a scennelt fotókkal együtt, melyeket a következő e-mail címre küldheti: janosballa@tolna.net
Üdvözlettel egy régi bagis diák: Rácz Mária, az 1966-os év IV. e osztály volt tanulója.
 

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Megemlékezés Elhunyt osztálytársakról 1968 -1972 IV. a cím alatt nyitottunk emlékoldalt Dékán Jenő levele alapján.

 

  

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.