Király Csaba levele Birkás Ildikónak

«« Vissza ««

From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Tuesday, May 01, 2007 7:23 PM
To: Birkás Ildikó
Subject: Bagi '85-86
 
 
Kedves Ildikó!
Szeretnék tegező viszonyt javasolni, mert így közvetlenebb. Keresem azokat a tanítványaimat, akik 85-86-os tanévben az I. a-ba jártak, s én vezettem a gyakorlati foglalkozásukat. Gondolom, Te is ebbe az osztályba jártál. Ha van valamilyen emlékezetes élményed a gyakorlati képzéssel kapcsolatban, írd meg nekem légy szíves.
Sajnos nekem ’86 tavaszán szubjektív okok miatt el kellett hagynom az iskolát, ami nagyon nehezemre esett. Most 21 év után ismét itthon vagyok, s szeretném egy-két volt tanítványommal a kapcsolatomat a neten keresztül felfrissíteni. Ha van, érettségi tablódról, illetve az akkori fotódról kérhetnék-e másolatot, ha ez Neked nem jelent gondot. Van-e olyan osztálytársad, akinek van e-mail címe birtokodban, s esetleg felvehetem Vele is a kapcsolatot.
Előre is köszönöm segítségedet.
 

Üdvözlettel: Csaba.

 
 
From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Friday, October 10, 2008 11:42 AM
To: Birkás Ildikó
Subject: Bagi Ilona Szki. 1989 IV. a
 
Kedves Ildikó! 
Király Csaba neve ismerősnek tűnhet, ha a Bagival kapcsolatba kerül szóba. Talán emlékszel még az I. évfolyam gyakorlati foglalkozásaira, amit Nektek március végéig vezettem? Szubjektív okok miatt távoztam az iskolából, majd 21 évi ausztriai vendégmunkát követően tavaly márciusában nyugdíjba vonultam.
Készítettem egy weblapot a Bagi Ilona Szakközépiskola emlékére. Az adatgyűjtés folyamán kevés, vagy semmi információm nincs Rólatok, amin szeretnék változtatni segítségeddel. Kérlek, látogass el a Bagi weblapjára,  www.bagiszki.hu  s ott nézz körül egy kicsit. Szeretném véleményedet kérni a honlappal kapcsolatban, mert az iwiw-ben jelzett adatlapod szerint Te profi vagy weboldal készítése területén. Én csak amatőr szinten szerkesztem az oldalakat, s Te bizonyára látsz kifogásolható dolgokat. Írd meg őszintén, ha valami nem tetszik külalakban, felépítésben, tartalomban, illetve azt is,  Te hogyan csinálnád? Arra kérlek azért kíméletes légy hozzám, mert sok minden még félkész, ami idővel folyamatosan finomodik, befejeződik. Szükségem lenne kirándulós, szalagavatós, ballagós képekre, meghívókra, stb. Ha vannak emlékeid a diákévekkel kapcsolatban, szeretném, ha megosztanád velem.
 

Várom leveled: Csaba

 
 
From: Birkás Ildikó [mailto:birkasildiko@gmail.com]
Sent: Tuesday, August 31, 2010 6:46 PM
 
Sajnálattal tudatom önnel, hogy 2 éve, júliusban Pető Józsi osztálytársunk is meghalt. Szeretnénk az osztálytársaimmal, ha felkerülne az ő neve is a honlapra.
Köszönöm: Birkás Ildikó

”Ne aggódj!
Ha foszló kapaszkodóid elengedted.
A senkiföldjén lebegsz, úgy érzed.
Várj, míg lélekszárnyaid lebbenését észleled.”
Szepes Mária

 
 
From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Wednesday, September 01, 2010 9:38 AM
 
Kedves Ildikó!
Köszönöm a kapott információt. Rácz Mária 66e a weblap szerkesztője felveszi Veled a kapcsolatot az esetleges bővebb információkért. Készítettem egy nyers oldalt, amit Marika finomítani és bővíteni fog információid alapján. Engem érdekelne, hogyan alakult sorsod az érettségi után, milyen kapcsolataid vannak volt diáktársaiddal, szerveztetek-e osztálytalálkozót? 
Várom leveled: Csaba
 
 

Szerkesztői kiegészítés!

Pető Józsefre emlékezve megnyitottuk az oldalt az Emlékezés osztálytársainkra menüpont alatt.

 
From: Birkás Ildikó [mailto:birkasildiko@gmail.com]
Sent: Wednesday, September 01, 2010 9:40 AM
 
Kedves Tanár úr!
Most találkozunk először az osztálytársaimmal, ha összejön.
Bővebb infót itt talál:  http://www.bagi.site90.com/
 
 
From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Wednesday, September 01, 2010 11:17 AM
 
Kedves Ildikó!
Gratulálok a profi előkészítői munkátokhoz.
1978-ban érettségizett IV. b osztály 2008. 11. 22-én megtartott 30 éves találkozót hasonló módszerrel szervezték 2 évvel ezelőtt az Internet segítségével. A http://bagi78.atw.hu oldalon toborozták az osztálytársakat. Sok sikert kívánok a szervezéshez.
Üdvözlettel: Csaba 
 
 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2010-09-0211:56

Kedves Ildikó!
Tájékoztatást kaptam Király Csabától, a honlap ötletgazdájától, hogy megkerested leveleddel. Köszönjük, hogy értesítettél erről a szomorú hírről, hogy megemlékezésünket felhelyezhettük a honlap oldalán. Iskolatársunk, embertársunk iránti tiszteletadás nagyon fontos dolog - életükben és halálukban egyaránt, s Te ezzel kezdte bejelentkezésedet a honlapra, ezt tartottad fontosnak elsőként. Nagyon szép. Köszönjük.
Gondolom már megtekintetted a megnyitott oldalt. Szép volt az idézet, amit küldtél, s a mécses is. Ha netán volna még egy-két mondatod, amit ide szeretnél illeszteni, küldd el leveledben.
Király Csabával folytatott levelezéseid a bal oldalon lévő menü oszlop utolsó előtti Levelezés_Adatgyűjtés - Szakközépiskola oldalán, neved alatt láthatod. Ide szoktunk felhelyezni mindenkiről egy fotót, a jelen időszakból. Az iwiw-en ugyan nézelődtem, de nem tudom biztosan, hogy tied az az oldal. Ezért a diákkori fotódat tettem fel.
Írj röviden magadról, mely szöveget és fotót a honlapon felhelyezhetem az Akkor és most_Régen és ma menüpont alatt.
Várom leveled. Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.